ROOSDAAL - Animoquiz opnieuw schot in de roos

C21

ROOSDAAL - Animoquiz opnieuw schot in de roos

Editiepajot_roosdaal_animoquiz_willy_appelmans
 

Zaterdagavond werd in zaal ’t Jagershof in Strijtem de quiz van Animo-Roosdaal georganiseerd, en dit reeds voor de tweede keer. Na een avond vol spanning en intelligente strijd, ging Dender United met de bloemen lopen. De opbrengst ging integraal naar Artsen Zonder Grenzen.

Liefst 27 ploegen samengesteld uit 4 personen kruisten de degens voor een avondje gevuld met allerhande vragen. Aan het einde van de rit bleek streekploeg Dender United koelbloedig genoeg om het af te maken. Ze behaalden een score van maar liefst 204 punten op een totaal van 240. Het podium werd vervolmaakt door NIOC: de Momperen in Brobant (196) en De bende van Axel (192). Daarnaast waren er nevenklassementen. Zo werden de eerste ploeg (Buitenland) en de laatste ploeg (Home Team) van Roosdaal bekroond. De prijs voor het grappigste antwoord ging naar The Faggets. De ploeg die het meeste verbruik liet noteren tenslotte was VK Zavel 1.
 
De opbrengst van de gehele avond wordt eerstdaags overgemaakt op het rekeningnummer van Artsen Zonder Grenzen. Volgens bestuursleden Steven Van Bont en Simon Dedoncker zal de weg te schenken som van 700 euro, het bedrag van verleden jaar benaderen. Na deze opnieuw succesvolle editie is het al volop uitkijken naar volgend jaar!
 
Wie de quiz eens wil overspelen, kan de vragen altijd terugvinden op www.s-p-a.be/roosdaal  of door te mailen naar sparoosdaal@hotmail.com .
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
13 okt 2008
Willy Appelmans
Willy Appelmans
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 07 apr 2024

archief