ROOSDAAL - Zakenkantoor kleurt groen

C21

ROOSDAAL - Zakenkantoor kleurt groen

Editiepajot_roosdaal_zonnepanelen_01_willy_appelmans
 

Het Axa-bank en verzekeringskantoor gelegen op het Kerkplein in Borchtlombeek, Roosdaal, gaat vanaf oktober volop ecologisch werken. Ze hadden al enkelen ingrepen uitgevoerd om hun ecologische voetafdruk te verminderen zoals toiletten die spoelen met regenwater, timers op de buitenverlichting en het vermijden van sluimerstanden op elektrische installaties. Onlangs werd er eveneens overgeschakeld naar gerecycleerd papier waar mogelijk. De installatie van zonnepanelen was gewoon de volgende logische stap voor een bedrijf dat begaan is met het milieu, aldus zaakvoerder Glenn Heyvaert die eveneens schepen  van milieu is te Roosdaal. De installatie kan een vermogen opwerken van zo’n 1600 KwH per jaar, ongeveer de helft van wat een doorsnee gezin jaarlijks verbruikt. Hiermee kunnen we stellen dat de zaak volledig op groene stroom functioneert.

De installatie van de zonnepanelen is het ideale moment om hun groene lening op afbetaling, energy@home, in de schijnwerper te zetten. Hun klanten kunnen genieten van een voordelig tarief bij leningen aangegaan voor ecologische verbouwingen (isolatie, zonnepanelen, nieuwe boiler,…)

Ze hebben er zelfs een wedstrijd aan verbonden. Wie twee vraagjes beantwoordt kan een bongo-cadeaucheque twv 100 euro winnen. Wil je meedoen? Stuur dan een mailtje vóór 31 oktober naar  glenn.heyvaert.14335@axa-bank.be  met een antwoord op volgende vragen: hoeveel bedraagt het jaarlijkse maximale fiscale voordeel dat je als particulier kan genieten voor groene investeringen?  En wat zal de officiële stookolieprijs zijn op 15/11/2008.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
14 okt 2008
Willy Appelmans
Willy Appelmans
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 07 apr 2024

archief