ROOSDAAL - Vlaamse zwemweek met Gezinsbond afdeling Pamel

C21

ROOSDAAL - Vlaamse zwemweek met Gezinsbond afdeling Pamel

Editiepajot_roosdaal_zwemweek_01_willy_appelmans
 
Editiepajot_roosdaal_zwemweek_02_willy_appelmans
 
Editiepajot_roosdaal_zwemweek_03_willy_appelmans
 
Editiepajot_roosdaal_zwemweek_04_willy_appelmans
 
Editiepajot_roosdaal_zwemweek_05_willy_appelmans
 
Editiepajot_roosdaal_zwemweek_06_willy_appelmans
 
Editiepajot_roosdaal_zwemweek_07_willy_appelmans
 
Editiepajot_roosdaal_zwemweek_08_willy_appelmans
 

Sinds een aantal jaren organiseert de Roosdaalse sportraad in samenwerking met de provincie Vlaams Brabant, het gemeentebestuur, de Gezinsbond van afdelingen Pamel en Strijtem en KVLV afdeling Pamel de Vlaamse Zwemweek. Die gaat dit jaar door van 15 tot en met 23 november 2008.

Vandaag  lag de organisatie in handen van de Gezinsbond afdeling Pamel. Tussen 18.00 en 19.00 uur mochten alle kinderen uit Roosdaal gratis komen zwemmen. Echt zwemmen was het niet, het was meer spelen. Het was een enorm succes, maar liefst 90 kinderen deden mee.

De allerkleinsten van 3 tot 8 jaar dansten en speelden onder de kundige leiding van de juffen Maaike, Trui en Els. Ook enkele behendigheidsproefjes moesten tot een goed eind gebracht worden. En of ze plezier hadden!

De kinderen van 8 tot 12 jaar moesten dan weer een hindernissenparkoers afleggen, echt gemakkelijk is dat niet in water. Flessen vullen, volle bekers op het hoofd plaatsen en trachten naar de overkant te brengen, geblinddoekt zwemmen, duiken en voorwerpen oprapen van de grond, door hoepels zwemmen, het kwam allemaal aan bod.  Alles onder het waakzame oog van juffen Ilse en Sofie. En ook hier zat de sfeer er goed in.

Als dank omdat ze zo goed meegespeeld hadden kregen alle deelnemende kinderen een warme muts aangeboden door de Roosdaalse sportraad. Met de winter voor de deur zal die zekere van pas komen.

Tussen 19.00 en 20.00 uur was het dan de beurt aan de dames van KVLV onder leiding van Christine Hemerijckx. Op het programma: aquafitness voor volwassenen.

En nu vrijdag 21 november ligt de organisatie in handen van de Gezinsbond afdeling Strijtem. Opnieuw zijn alle kinderen van harte welkom om te dansen, te spelen en een hindernissenparcours af te leggen.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
19 nov 2008
Willy Appelmans
Willy Appelmans
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 07 apr 2024

archief