ROOSDAAL - Elektronische identiteitskaarten voor ieder vanaf 2009

C21

ROOSDAAL - Elektronische identiteitskaarten voor ieder vanaf 2009

Id

Het is de bedoeling van de overheid dat iedere Belg (vanaf 12 jaar) tegen het voorjaar van 2009 zou beschikken over een elektronische identiteitskaart,  ongeacht de geldigheidsdatum van de huidige ‘oude’ kaart.

Derhalve verzoekt de gemeente om stipt gevolg te geven aan de oproeping die men hiertoe mocht ontvangen. Personen, die tot op heden niet beschikken over een elektronische identiteitskaart en hiertoe ook nog niet werden uitgenodigd, mogen zich spontaan aanbieden aan het bevolkingsloket.  Men dient in het bezit te zijn van de oude kaart, een recente kwaliteitsvolle pasfoto en 10 euro.

In de loop van het najaar 2008 zijn ze in Roosdaal ook gestart met de afgifte van elektronische identiteitskaarten aan Nietbelgen (EVK). Deze personen dienen zich, ter vernieuwing van hun kaart, aan te melden op de vervaldag van hun huidige kaart.

Ook zij mogen zich steeds spontaan aanbieden ter omwisseling van hun huidige kaart (blauwe, gele of witte kaart) naar een elektronisch exemplaar, ongeacht de vervaldatum van hun huidige kaart.

 

Meer info te verkrijgen op de dienst burgerzaken via  www.roosdaal.be

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
20 nov 2008
Willy Appelmans
Willy Appelmans
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 07 apr 2024

archief