ROOSDAAL – Gezellig en geslaagd Kerstfeest bij “KVLV Vrouwen met Vaart” in Pamel

C21

ROOSDAAL – Gezellig en geslaagd Kerstfeest bij “KVLV Vrouwen met Vaart” in Pamel

Editiepajot_roosdaal_kerstfeestkvlv_01_willy_appelmans
 
Editiepajot_roosdaal_kerstfeestkvlv_02_willy_appelmans
 
Editiepajot_roosdaal_kerstfeestkvlv_03_willy_appelmans
 

Zondagnamiddag kwamen heel wat dames van KVLV Pamel naar het Proefcentrum voor Kleinfruit, waar ze na verwelkoming een lekker KVLV aperitief aangeboden kregen.

De deuren van de zaal , door de 20 bestuursleden heel mooi versierd, gingen pas om klokslag 12 uur open. Onmiddellijk waande men zich in een hemel, daar het plafond een echte sterrenhemel weergaf. Het hele namiddagprogramma draaide immers rond “sterren”.

Alle energieke bestuursleden waren getooid in zwarte rok en witte bloes, een mooi sjaaltje was natuurlijk met een ster versierd.

Na de openingswelkom door de voorzitster konden de dames de voetjes onder de tafel steken, en de rijkgevulde tafel alle eer aandoen.

Dan kondigde Marie Energie, symbool rond twee jaar KVLV werking met als thema “Energiek” zich aan. Marie was de uitdrager voor het Fata Morgana spel dat zich zou afspelen in de loop van de namiddag.

 “Hun Gina Liza” en “Stef Goosens” gingen op zoek naar vijf kapiteins die de opdrachten  tot een goed eind zouden brengen.

Tussendoor volgde een lekker koud buffet en tijdens de maaltijd werden er afspraken gemaakt wie wat zou doen.

De vijf opdrachten voor de fata morgana waren niet van de poes: minimum vijf dames moesten een kerstkaart meebrengen, voor iedere aanwezige moest een kerstwens geschreven worden, het maken van minimum vijftig gescheurde vijfpuntige sterren uit krantenpapier, een zangkoor maken van minsten vijftig leden en zorgen voor minimum vijf dansparen zoals in “sterren op de dansvloer”.

Wetende uit welk hout de  vrouwen van KVLV Pamel gesneden zijn, is het ook zeer logisch dat alle vijf sterren binnengehaald werden. KVLV Pamel is zeker en vast een vijfsterren afdeling waardig.

Als kerstgeschenk mocht iedere Vrouw met Vaart uit Pamel nog een zakje rijst in ontvangst nemen.

KVLV steunt dit jaar speciaal het werk voor de Guinese vrouwen, zodat ze op die manier een rijstpelmachine kunnen aanschaffen, wat hun werk ginder heel wat zal vergemakkelijken.

Op die manier kunnen de KVLV vrouwen met een goed gevoel verder op weg gaan naar Kerstmis.

Goed zo Vrouwen met Vaart.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
15 dec 2008
Willy Appelmans
Willy Appelmans
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 07 apr 2024

archief