ROOSDAAL - Succesvolle tiende fakkeltocht

C21

ROOSDAAL - Succesvolle tiende fakkeltocht

Editiepajot_roosdaal_fakkeltocht_01_willy_appelmans
 
Editiepajot_roosdaal_fakkeltocht_02_willy_appelmans
 
Editiepajot_roosdaal_fakkeltocht_03_willy_appelmans
 
Editiepajot_roosdaal_fakkeltocht_04_willy_appelmans
 
Editiepajot_roosdaal_fakkeltocht_05_willy_appelmans
 
Editiepajot_roosdaal_fakkeltocht_06_willy_appelmans
 

Fakkeltocht editie tien, ingericht  door de vzw Roosdaalse Sportraad in samenwerking met de gemeente Roosdaa,l is ongetwijfeld de beste eindejaarsfakkeltocht die hier0ooit  al ingericht is.

Een tocht van 11km liet de wandelaars het mooie Roosdaal bewonderen, langs idyllische paadjes uit onze vervlogen kinderjaren.

Met als start- en aankomstplaats de Proeftuin voor Kleinfruit te Pamel, ging de tocht naar de Lombeekkring, waar er glühwein en chocomelk kon genuttigd worden. Ook kreeg men hier de fakkel, echt broodnodig om zo de donkerte in te duiken langs de Kapitein-Zeppos molen om de warme soep te proeven bij “Bolle”. Iets verder was dan de “Grot van Lourdes” in alle zijn pracht en praal te bewonderen, waar de sterre bleef stillestaan.

Al een paar maand was het idee bij Frans Devos aan het rijpen om hier in deze grot een levende kerststal uit te beelden. En zowaar konden al de wandelaars hier Marie, Jozef en het kindje Jezus in deze prachtige grot aanschouwen. Zelfs een herder en zijn schapen vrolijken dit prachtig nachtelijk decor op. Ook de drie Koningen brachten de stal vroegtijdig een bezoek.

Ook het weder deed zijn duid in het zakje. Echt prachtig wandelweer zorgde dat de vijfhonderd deelnemers een onvergetelijke wandeldag meegemaakt hebben.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
22 dec 2008
Willy Appelmans
Willy Appelmans
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 07 apr 2024

archief