ROOSDAAL - Commissaris op rust Sonneville mag zijn negenduizendste leerling inwijden in het verkeersreglement

C21

ROOSDAAL - Commissaris op rust Sonneville mag zijn negenduizendste leerling inwijden in het verkeersreglement

Editiepajot_roosdaal_rijschool_01_willy_appelmans
 
Editiepajot_roosdaal_rijschool_02_willy_appelmans
 
Editiepajot_roosdaal_rijschool_03_willy_appelmans
 

Traditioneel organiseert het gemeentebestuur van Roosdaal in samenwerking met het Immaculata Maria Instituut en Rijschool Gino een gratis lessenreeks over het verkeersreglement in de Kerstvakantie.

Deze keer was het dan toch een speciale editie. Reeds negenduizend leerlingen schreven zich in om verkeersles te volgen bij Freddy Sonneville. Reeds 32 jaar geeft commissaris op rust Sonneville les aan kandidaat bestuurders en ook aan al diegenen die zich geroepen voelen om deze materie nog eens op te frissen. Dat de lessen van een ongelooflijk hoog niveau zijn bewijst het slagingspercentage dat bij zijn leerlingen op 92 % ligt bij het afleggen van hun theoretisch rijexamen.

De negenduizendste leerling ( Eline Sonck uit Okegem) werd dan ook in de spreekwoordelijke bloemetjes gezet door de heer Sonneville, samen met Wim Goossens ( schepen van onderwijs Roosdaal), de directeur van het Immaculata Instituut en Gino Heymans van de Gino-rijschool.

Het geschenk van de Gino-rijschool voor de zeventienjarige Eline Sonck was zeker niet te versmaden: zes maand gratis praktijkopleiding bij de rijschool.

Eline veel succes toegewenst bij je rijexamen.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
24 dec 2008
Willy Appelmans
Willy Appelmans
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 07 apr 2024

archief