ROOSDAAL - Verjaardagsshow “Fons 70” uitverkocht

C21

ROOSDAAL - Verjaardagsshow “Fons 70” uitverkocht

Fonsintro
 
Fonsintro2
 

Na honderden optredens op tal van tv-zenders, op grote manifestaties of gezellige festiviteiten, komt er eindelijk een avondvullend programma rond “dé Fons”!

Alle aanwezigen willen van de zeventigste verjaardag van Fons een mooie hommage maken voor "de fietsende pretpoëet", die zovele mensen met zijn ontwapenende, humorvolle, eerlijke en poëtische sketches onvergetelijke momenten heeft bezorgd.

Het wordt een avondvullende voorstelling met Fons in de hoofdrol. Hij deelt het podium met Chris Jonckers, Pierre Van Drooghenbroeck, Kris Baert, Daan Bruylandt, Arjaun…

De verjaardagsshow “Fons 70” is een enorm succes. Een dikke maand voor de voorstelling zijn alle kaarten de deur uit. Jammer voor diegenen die een beetje laat hun reservatie wilden regelen. Je zal het dus moeten hebben van horen zeggen. Voor de gelukkigen die er wel zullen bijzijn kunnen we nu al verklappen dat we enkele prettige verassingen in petto hebben. Alleen voor hen dus: afspraak op 22 januari in het Koetshuis!

Voor meer inlichtingen kan je terecht op de site:  www.fons70.be of op deze van Het Koetshuis:   www.koetshuisroosdaal.be

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
25 dec 2008
Willy Appelmans
Willy Appelmans
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 07 apr 2024

archief