ROOSDAAL - Gezinsbond Pamel gaat Katarakt achterna

C21

ROOSDAAL - Gezinsbond Pamel gaat Katarakt achterna

Repro_editiepajot_katarakt

Gezinsbond Pamel organiseert op zaterdag 14 februari een daguitstap naar Haspengouw, meer bepaald Zoutleeuw, Borgloon, Tongeren en Sint-Truiden
 

Vertrek is voorzien om 08u00 aan de Kerk van Pamel richting Zoutleeuw waar een stop wordt gehouden in het natuurgebied “Het Vinne”. Daarna gaat men Zoutleeuw bezichtingen om vervolgens richting Sint-Truiden te reizen waar het marktplein met het stadhuis en belfort bezocht wordt. Hier kan ook middagmaal gebruikt worden. Na de maaltijd trekt men naar Borgloon voor een bezoek met rondleiding aan het landgoed “Hellingenfort” van fruitteler Karel Vaes .Nadien bezoekt men ook nog even Borgloon zelf om daarna door te reizen naar de Ambiorix stad Tongeren waar na een wandeling opnieuw de innerlijke mens kan verstekt worden..

Wie er de vorige jaren bij was weet dat gids Leo Camerlynck de uitstappen steeds tot in de puntjes voorbereid en verzorgt en dat zal ditmaal zeker niet anders zijn.

Leden Gezinsbond afdeling Pamel betalen 23 euro voor de reis bus, gids, koffie en koek inbegrepen. Niet-leden betalen voor dit alles 33 euro.

Kinderen tot en met 12 jaar van de afdeling 16 euro , kinderen niet leden afdeling Pamel 23 euro.

Enige voorwaarde om de reis te laten doorgaan is dat wij minstens 30 deelnemers hebben, zoniet behouden de organisatoren zich het recht om de reis te annuleren .

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
04 jan 2009
EP
RE
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 07 apr 2024

archief