ROOSDAAL – Spel Zonder Grenzen terug van weggeweest

C21

ROOSDAAL – Spel Zonder Grenzen terug van weggeweest

Editiepajot_roosdaal_spelzondergrenzen_foto_01_willy_appelmans
Werkgroep "Spel Zonder Grenzen". Foto:Willy Appelmans.
 

Nadat in het millenniumjaar 2000 de laatste editie van “Spel Zonder Grenzen” op de Kappelleweide in Ledeberg doorgang vond, buigt een werkgroep zich om dit zeer populaire volksspel opnieuw doorgang te laten vinden.

Juist twintig jaar gelden werd er ooit in Roosdaal gestart met dit toen zo spectakulaire TV-spel, tussen deelgemeenten, verenigingen, straten… Waarom er dan juist in 2001 gestopt mee is, schijnt schijnbaar niemand zich te herinneren.

Dus deze werkgroep wil dit evenement terug in ere herstellen, en dan op zo’n wijze dat alle inwoners van Roosdaal hierbij betrokken kunnen worden. Daarom de zeer toepasselijke naam: “Wie wordt het sportiefste gehucht van Roosdaal”.

Er wordt van uitgegaan dat deze werkgroep de zeven deelgemeenten (gehuchten)  Pamel, Strijtem, Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek, Borchtlombeek, Kattem, Poelk en Ledeberg warm kunnen krijgen om deze sportieve strijd aan te gaan op 28 juni 2009 en dit op de evenementenweide voor Het Koetshuis te Strijtem.

Reeds voor vijf van de zeven deelgemeenten zijn er coaches bereid gevonden om mee te werken en een  ploeg te vormen en alzo mee te dingen naar het sportiefste gehucht van Roosdaal.

Voor Pamel neemt Patrick Haelterman ( Haeltermanpatrick@skynet.be) de handschoen op, voor Strijtem Geert Timmermans (geert.timmer@telenet.be ), voor Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek is het Linda Van Huylenbroeck en Wilfried Van den Eede ( willinda@telenet.be ) , voor Poelk is het Pascale Minner ( Pascale.Minner@telenet.be )  en voor Ledeberg is het Jan Van Den Bosch ( j.vandenbosch@kbcautolease.be ). 

Voor de deelgemeenten Kattem en Borchtlombeek worden er nog coaches gezocht. Al wie zich in deze deelgemeenten aangesproken voelt om van dit populaire spel  een gemeentelijke sportief evenement te maken kan contact opnemen met Inge Vanderstappen  op tel 054/317828 of via mail inge.vanderstappen@roosdaal.be .

Ook Roosdaalnaren  die interesse betonen om aan dit Spel Zonder Grenzen deel te nemen kunnen contact opnemen met de coaches of met Inge Vanderstappen.

File rouge, rode draad, wat is dat nu weer ?

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
27 feb 2009
Willy Appelmans
Willy Appelmans
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 07 apr 2024

archief