‘ANDERS!’ Een nieuwe politieke beweging in ROOSDAAL

C21

‘ANDERS!’ Een nieuwe politieke beweging in ROOSDAAL

Roosdaal_anders_groepsfoto
Kandidaten Hilde Haelterman, Jo Segers, Dirk Evenepoel en Paul Verhumst
 

 “Nog maar eens een nieuwe politieke partij erbij. Waarom toch al die versnippering?” We horen het velen al denken…

En toch ….

 

Zijn de traditionele partijen niet vastgeroest in achterhaalde ideeën en tradities?


Zij zien vaak niet over hun partijgrenzen heen, waardoor het voor hen zo moeilijk is om samen te werken met andere bekwame partners. En, samenwerking, dat zou toch de bedoeling moeten zijn, niet?

 

Door de krampachtigheid waarmee de klassieke partijen zich aan hun ondeelbaar gelijk vastklampen, ontstaat bij veel burgers een gelatenheid die soms tot onverschilligheid kan leiden: “ Het zijn toch allemaal dezelfde en veel gaat er toch niet veranderen”. 

 

Die mensen zijn het beu te moeten vaststellen dat veel beslissingen die genomen worden vaak niet het ‘grote doel’ voor ogen hebben, maar eerder een goed verscholen eigenbelang. Zou dit ook niet één van de redenen zijn waarom zo weinig jonge mensen nog interesse hebben voor politiek? Daar willen wij verandering in brengen.


We zien onszelf zeker niet als politieke vernieuwers, maar eerder als zoekers naar politieke correctheid. We willen een burgerbeweging zijn waar iedereen welkom is, waar iedere kiezer zich thuis kan voelen en waar de verkozenen zich profileren als goede huisvaders (of goede huismoeders, uiteraard!), een plek waar ieders mening van tel is. 

 

We willen dus zeker niet in een links of een rechts hokje geduwd worden, wij verkiezen de ‘kant van het gezond verstand’. Dat betekent ook: alle  positieve voorstellen, van wie ze ook mogen komen, ernstig nemen.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
28 jun 2018
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief