ROOSDAAL - Eerste Zonnig weekend groot succes

C21

ROOSDAAL - Eerste Zonnig weekend groot succes

018-09-09_____vijfde_zonnefoor__1_ab_editie
 
018-09-09_____vijfde_zonnefoor__24_ab
 
018-09-09_____vijfde_zonnefoor__94_ab
 
018-09-09_____vijfde_zonnefoor__138_ab_editie
 
018-09-09_____vijfde_zonnefoor__142_ab
 

Onder een stralende hemel kon Zonnelied vzw het afgelopen weekend rekenen op een massale opkomst en steun voor haar werking. De feesten brachten jong en oud bij elkaar. De sfeer was fantastisch.

 

Vrijdagavond vond het eerste Schlagerfestival plaats. De organisatie mocht maar liefst 1100 feestvierders, 7 topartiesten, 1 presentator en 80 vrijwilligers verwelkomen. Dit festival is uniek in Roosdaal en is duidelijk een schot in de roos. Een grote groep vrijwilligers zetten zich in voor het goede doel. Wat opvalt is de zeer positieve, blije en respectvolle sfeer onder de mensen. De vele sponsors zagen ter plaatse het prachtige effect. Zonnelied vzw droomt al stiekem van een volgende editie. 

 

Zaterdag was het de beurt aan de ploeg van Pajot begot, een bevriende vzw die zorgt voor tewerkstelling van oa. de cliënten van Zonnelied vzw. De rockers konden genieten van een staaltje talent uit onze regio. 

 

De derde en laatste dag van het Zonnig weekend, zondag 9 september, vond de Zonnefoor plaats. De festivalweide aan het Koetshuis kwam helemaal tot zijn recht. De honderden bezoekers hebben genoten en geproefd. 

Deze vijfde editie kon Zonnelied alweer rekenen op een 100-tal vrijwilligers en sponsors. Meer dan 15 optredens, voorstellingen en acts konden het publiek bekoren. De combinatie van rommelmarkt, streekproductenmarkt, muziek en animatie sloeg aan. 

 

Zonnelied vzw is enorm dankbaar dat zovele mensen kwamen mee genieten en werken. Het Zonnig weekend zorgt voor vriendschap, familiemomenten, plezier én financiële steun aan de werking. Op naar een volgende editie in 2019! 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
10 sep 2018
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 07 apr 2024

archief