ROOSDAAL - Feestelijk weekend voor Gezinsbond Pamel in Ter Helme

C21

ROOSDAAL - Feestelijk weekend voor Gezinsbond Pamel in Ter Helme

Editiepajot_roosdaal_gezinsbond_foto_01_willy_appelmmans
De gemedaillerden Marieken Bornauw en Raymond De Saeger samen met voorzitter Johan Cooreman. - Foto's Willy Appelmans.
 
Editiepajot_roosdaal_gezinsbondpamel_foto_02_willy_appelmans
 
Editiepajot_roosdaal_gezinsbondpamel_foto_03_willy_appelmans
 
Editiepajot_roosdaal_gezinsbondpamel_foto_04_willy_appelmans
 
Editiepajot_roosdaal_gezinsbondpamel_foto_05_willy_appelmans
 

Traditiegetrouw trekt Gezinsbond, afdeling Pamel elk jaar op gezinsweekend, en ditmaal werd er gekozen voor vakantiecentrum Ter Helme in Oostduinkerke.

Nadat er verzamelen geblazen was in de tearoom van Tel Helme werd er alvast  een frisse neus gehaald op de dijk van Nieuwpoort, en fris dat was het zeker, maar wel droog, de regen hadden ze intussen wel al gehad. Na een heerlijk avondmaal was het tijd om gezellig bij te praten en herinneringen op te halen.

’s Anderdaags hadden ze wat te vieren. Twee van hun bestuurleden kregen een bronzen ereteken overhandigd, aangeboden door het gewest Asse-Halle-Vilvoorde. Marieken Bornauw omdat ze reeds 25 jaar bestuurslid is van afdeling Pamel en Raymond De Saeger, omdat hij reeds 15 jaar bestuurslid is.

Bovendien werd Marieken op 12 maart ll., 70 jaar en uiteraard moest ook dat gevierd worden. Beiden kregen een bierkorf aangeboden samen met de nodige kussen en felicitaties en bovendien kreeg Marieken haar verblijd in Ter Helme gratis aangeboden.

Voorzitter Johan Cooremans dankte beiden voor hun jarenlange trouwe dienst en drukte de wens uit dat ze er hopelijk nog ettelijke jaren bijdoen.

Na een fikse wandeling werd er in de namiddag een bezoek gebracht aan de volledig vernieuwde vaargeul en jachthaven van Nieuwpoort. Ze hadden ook nu weer enorm geluk bij het weer, het bleef de ganse dag droog. Doch noch maar net aan het aperitief, of de hemelsluizen gingen open. Uiteraard kon dit hen niet deren, enkel van binnen werden ze nat.

Veel te vlug was het zondagnamiddag en was het weekend helaas reeds voorbij. Iedereen was  tevreden over dit feestelijke weekend en allen kijken reeds uit naar volgend jaar.

De secretaris van de Gezinsbond Pamel, Paul De Saeger, dankte het vakantiecentrum Ter Helme voor de warme ontvangst en de lekkere maaktijden.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
31 mrt 2009
Willy Appelmans
Willy Appelmans
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 07 apr 2024

archief