ROOSDAAL - Garageverkoop bij Gezinsbond Pamel

C21

ROOSDAAL - Garageverkoop bij Gezinsbond Pamel

Editiepajot_roosdaal_garageverkoop_foto_01_willy_appelmans
Repro Editiepajot.
 

Op zaterdag 25 april organiseert de Gezinsbond afdeling Pamel een garageverkoop.

Wat is een garageverkoop ?

Een eenvoudige en originele vorm van verkoop van tweedehandsspullen. Je plaatst alle spullen die al jaren op je zolder staan, maar nog te goed zijn om zomaar weg te gooien, in je garage of op je oprit en tracht die te verkopen aan geïnteresseerden die langskomen. Deze vorm van verkopen is goed voor de geldbeugel van zowel jong als oud en tevens voorkomen we dat heel wat spulletjes anders op de container belanden. U als verkoper bepaalt zelf hoeveel U vraagt voor je oude fiets of pc en de koper beslist zelf hoeveel hij wil uitgeven. Onderhandelen maar.

De Gezinsbond trachtt enkel de verkoper en de koper bij mekaar te brengen.

Verkoopsvoorwaarden:

-        Inwoners van Pamel, Ledeberg, Poelk en Kattem mogen deelnemen aan de garageverkoop, zowel leden als niet leden van de Gezinsbond.

-        De deelnemende verkopers mogen geen handelaar zijn, dus enkel particulieren mogen deelnemen.

-        Leden van de Gezinsbond betalen 5,00 euro als inschrijving, niet leden betalen 8,00 euro.

-        Op voorhand inschrijven is verplicht en doe je door het verschuldigde bedrag te storten op rekening 393-0281802-09 van Gezinsbond afdeling Pamel, dit dient te gebeuren vòòr 10 april 2009. Tegelijk stuur je ook een mail naar : gezinsbond.pamel@pandora.be  , met vermelding van je naam, adres, telefoon of GSM nummer en je lidnummer van de Gezinsbond. In die e-mail vermeld je ook wat je wil verkopen, dit hoeft niet gedetailleerd te zijn, maar bv: auto-onderdelen, pc benodigdheden, meubelen, speelgoed, boeken, fietsen, enz …. Of je telefoneert naar het secretariaat op het nummer 054 32 12 77 of 0477 37 86 75.

-        Iedere verkoper ontvangt een tweetal affiches die je op voorhand zichtbaar kan ophangen zodat de voorbijgangers kunnen zien dat je meedoet aan de garageverkoop. Ook ontvang je aantal ballonnen waarmee je de garage of oprit kan versieren.

-        Ook wordt er een lijst, een soort catalogus opgesteld met alle deelnemende verkopers en wat ze verkopen. Deze lijst zal opgesteld worden volgens alfabetische opsomming van de straatnamen. Deze lijst kan via e-mail bekomen worden of kan afgehaald worden op ons secretariaat of bij  de bestuursleden vanaf donderdagavond 23 april 2009.

-        Er mag geen drank of eten verkocht worden op de privé eigendommen tijdens de garageverkoop.

-        Indien je inschrijft na 10 april kan dit maar dan staat je naam niet vermeld op de deelnemerslijst je krijgt enkel nog je promotiemateriaal.

-        Ze vragen dat iederéén zich aan de afspraken zou houden en enkel verkopen op zaterdag 25 april 2009 zodat je in orde bent met de wetgeving rond de ambulante handel.

-        De Gezinsbond is niet verantwoordelijk voor gebeurlijke ongevallen of diefstallen.

-        Door de inschrijving verklaart U zich akkoord met de verkoopsvoorwaarden.

Wat indien je enkel wil kopen? Wil je graag weten wie wat verkoopt en waar ?

-        Neem dan vanaf donderdagavond 23 april contact met hen op via mail, gezinsbond.pamel@pandora.be , of haal een lijst van deelnemende verkopers af op het secretariaat of bij één van hun bestuursleden.

-        Begeef je op zaterdag 25 april 2009 vanaf 10.00 op pad en bezoek die verkopers waar je denkt te zullen vinden wat je zoekt, of maak gewoon de ronde van alle deelnemende verkopers. Misschien kom je wel voor verrassingen te staan en vind je iets moois waar je eigenlijk niet naar op zoek was. Véél succes.

-        Hou je aan de vooropgestelde datum en bezoek de deelnemers enkel op zaterdag 25 april 2009 tussen 10.00 en 17.00 uur.

-        Wees voorzichtig en leef de verkeersregels na, de straten zijn niet verkeersvrij.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
31 mrt 2009
Willy Appelmans
RE
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 07 apr 2024

archief