ROOSDAAL - Cycling Team organiseert haar 2e kermis en koers in het dorp

C21

ROOSDAAL - Cycling Team organiseert haar 2e kermis en koers in het dorp

Strijtem-_de_cycling_team__1_a
 
Kermis_strijtem_23_junio
 

Cycling Team organiseert op 22-23 juni voor de 2e keer kermis en koers in het dorp(Strijtem). Ze willen hiermee de traditionele kermis en koers weer naar het dorp brengen daar dit stilaan overal aan het verdwijnen is. 

 

Ze bouwen hiermee verder aan de koers die voorheen doorging aan café rusten van den berg bij Rudy en Kristel waar vroeger al altijd een prachtige koers werd georganiseerd. 

 

Ook is er voor de allerkleinsten een kermis zoals in de tijd van toen. 

 

Ze hopen hiermee de kinderen te lokken naar een mooie kermis. Kindermolen, schietkraal, viskraam. Zoals het vroeger was. 

 

Op zaterdag namiddag organiseren ze ook de koers( Lievens Classic ) voor nieuwelingen 14u en junioren 16u waar vorig jaar Remco Evenepoel de winnaar was. 

 

’s Avonds zijn er dan in de feesttent optredens van Nicky Jones. Coverband nerveus. En level 6ix met ondermeer Nico uit het programma familie. 

 

Zondag voormiddag is het dan de traditionele fietstocht onder de organisatie van Corsa campagnola waar ook families met hun kinderen kunnen meerijden voor een mooie tocht van 25 km doorheen het Pajottenland. 

 

Om 11.30 live optreden van de new flamingo’s en afsluiten doen ze met een optreden van coverband Atick 7 vanuit eigen streek waarvan Rudy ( vorige organisator koers rusten van den berg) de zanger is. 

 

Zondag is het ook doorlopend kermis. 

 

Een deel van de winst wordt dit jaar geschonken aan het weiland van het MPC Borchtlombeek.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
11 jun 2019
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief