ROOSDAAL - Award van Allianz Benelux NV gaat naar Tussensprong van MPC Sint-Franciscus

C21

ROOSDAAL - Award van Allianz Benelux NV gaat naar Tussensprong van MPC Sint-Franciscus

2019-09-21_tuinproject_joachimsdal__7_ab
 
2019-09-21_tuinproject_joachimsdal__30_ab
 

Een team van Allianz Benelux NV kreeg een award van het bedrijf, waarmee het een goed doel mocht gelukkig maken. De leden van het team konden zelf een doel naar keuze aanbrengen, nadien werd er gestemd.

 

De keuze viel op MPC Sint-Franciscus, meer bepaald Tussensprong, gelegen op de campus te Roosdaal. Tussensprong is een dagopvang voor meisjes en jongens van 6 tot 21 jaar met een matig tot ernstig verstandelijke beperking, eventueel in combinatie met autisme en/of gedrags- en emotionele problemen.

 

Zij zorgen voor opvang vóór en na de schooluren, op woensdagnamiddag of vrije dagen. Ze bieden ook middagbegeleiding aan voor kinderen waarvoor de reguliere middagsituatie te druk of te moeilijk is.

 

De begeleiders zorgen samen met de ontspanningsdienst voor een aanbod aan activiteiten. Deze kunnen zowel binnen als buiten doorgaan.

 

Een teamlid nomineerde Tussensprong omdat het kind van vrienden er terecht kan. Samen met haar collega, hun teamchef en de mama overhandigden ze de cheque van 1.250 euro. Ze brachten ook een bezoek aan Tussensprong en kwamen zo wat meer te weten over de werking.

 

Dankzij deze gift kan in Tussensprong een mobiele zandbak worden aangekocht, die zowel binnen als buiten kan gebruikt worden.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
25 sep 2019
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 07 apr 2024

archief