ROOSDAAL - Mannen niet toegelaten in ZUCO Nightclub op 27 maart tussen 20u en 23u

C21

ROOSDAAL - Mannen niet toegelaten in ZUCO Nightclub op 27 maart tussen 20u en 23u

Event_candymen
 

Op 27 maart 2020 zijn mannen tussen 20u en 23u niet toegelaten in ZUCO Nightclub, want op dat moment is de club ‘ladies only’. Ongewoon, lijkt jou? Niet als je weet dat tijdens die avond ‘Candymen’ over de vloer komen, een topact die in de mooiste nightclubs van Europa reeds hun show deden. Om het nog wat duidelijker te maken: heel wat moois om naar te kijken en dus ideaal als avondje uit onder vriendinnen.

 

De club belooft een geweldige show - à la ‘Magic Mike’ - die voor elk vriendinnengroepje weggelegd is, zowel jong als oud(er). De temperatuur in ZUCO zal een tikkeltje hoger gaan en wat gegiechel onder de vriendinnen bij het zien van deze “eyecandy” is zeker niet uitgesloten, maar net dàt zorgt voor een geslaagde girls night!

 

Het ZUCO Café (naast ZUCO Nightclub) toveren we in tussentijd even om tot ‘man cave’, waar de mannen in alle rust kunnen genieten van een heerlijk pintje (gratis toegang)! Na de show zijn zij gewoon opnieuw welkom in ZUCO, zodat ze samen met alle aanwezige dames de dans kunnen openen, want oa Lennert Wolfs zal voor geweldige muziek zorgen! Afsluiten doen we dus in ZUCO-stijl met veel gedans en gezang.

 

Dames die zin hebben in quality time onder vriendinnen? Die kunnen op vrijdagavond 27 maart 2020 terecht in ZUCO Nightclub voor CANDYMEN! Een online ticketje kost € 10, aan de kassa kan je er terecht voor € 15. Voor wie het net dat tikkeltje meer mag zijn en graag alles van op de allereerste rij meemaakt, kan een VIP-tafel reserveren vanaf € 250 via vip@zuconightclub.com of via 0032 (0)476.17.27.37

 

Geïnteresseerden houden ook maar best goed hun ogen open dit weekend, want een promoteam van ZUCO zal in Roosdaal, Gooik, Lennik, Ninove, Dilbeek, Ternat en Halle krasloten uitdelen waarmee flessen Bellini, Laurent Perrier of tickets voor deze avond tewinnen vallen!

 

ZUCO Nightclub - Omer De Vidtslaan 63, 1760 - Candymen 27.03.2020 - tickets (€10): www.zuconightclub.com/candymen-zuco 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
10 mrt 2020
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief