ROOSDAAL - Gift Tovertafel woon en zorgcentrum Pamel

C21

ROOSDAAL - Gift Tovertafel woon en zorgcentrum Pamel

Gift_tovertafel__1_
 

Op zaterdag 1 februari 2020 deden de inwoners van het pittoreske Kattem, hun naam als feestvierders alle eer aan. Het evenement dat het lokale team deze keer had georganiseerd bracht de sfeer van de jaren 20 in een authentieke jazzkroeg naar de parochiezaal van het dorp.

 

Ook deze keer bracht dat een aardige stuiver in de kassa van het team en willen de leden graag een goed doel steunen. Naast hun blijvende steun voor de  Belgische Rett Syndroom Vereniging kozen ze er deze keer voor om “woon- en zorgcentrum” Pamel een steuntje in de rug te geven om een tovertafel te kopen. 

 

Jeanette Van Hoegaerden, die niet alleen lid is van team Kattem, maar ook vrijwilliger in het woonzorgcentrum legt uit waarom: “de tovertafel is een methode om mensen met dementie met elkaar en met hun omgeving in contact te laten komen. Door er zelfstandig of onder begeleiding mee aan de slag te gaan, krijg je een verbindend effect en worden de bejaarden ook gestimuleerd om te bewegen. We zijn dan ook erg blij om 500 euro te kunnen schenken om dit project te helpen realiseren”, besluit Jeanette.

 

De cheque werd vrijdag tijdens het gezellige babbelstaminee overhandigd aan Leen en Christina van het WZC, die hem dankbaar in ontvangst namen.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
10 mrt 2020
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief