Ferm ROOSDAAL plant troost

C21

Ferm ROOSDAAL plant troost

2020-10-10_ferm_troostplek__1_ab
 
2020-10-10_ferm_troostplek__3_ab-01
 
2020-10-10_ferm_troostplek__6_ab
 

Op 10 oktober 2020, om 15 u richt Ferm Roosdaal een troostplek  in aan Het Koetshuis in Roosdaal. Corona bracht een hele schok teweeg, ook in onze gemeente. Mensen worstelen met gemis, verlies en afscheid. Ferm geeft hen met dit initiatief een plek waar ze samen troost kunnen vinden en ook letterlijk troost kunnen planten. Met bloembollen in een hoofdrol. 

 

Het  sociale leven van velen werd ontwricht. De nood aan troost is hoog. Troost vinden kan ook op een stille plek in het groen. Een plek dichtbij huis waar men verbondenheid in verlies en verdriet kan voelen. Maar ook opnieuw hoop en vertrouwen in de toekomst. 

 

Daarom richt  Ferm met  PlantTroost een fysieke plek in. Voor iedereen die troost wil geven of vinden en samen veerkracht en verbondenheid wil herwinnen. (De verschillende Ferm afdelingen in Roosdaal werken hiervoor samen met de gemeente Roosdaal)

 

Ferm Roosdaal huldigt deze troostplek in op  zaterdag, 10 oktober 2020 om 15 uur aan Het Koetshuis, Kristus Koninglaan, Strijtem-Roosdaal. 

 

PlantTroost is een project van Ferm met een breed aanbod aan troost voor iedereen. Het project krijgt de steun van experts zoals Dirk De Wachter e.a…Meer info op www.SamenFerm.be/planttroost

 
 
 
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
12 okt 2020
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief