ROOSDAAL/TERNAT - Dwars door Nederland voor Think Pink

C21

ROOSDAAL/TERNAT - Dwars door Nederland voor Think Pink

B595dc13-9827-4a28-8948-76d694d06388
 
65051dd5-806a-4ad7-8184-35b517e2851f
De racepinkers 2.0, Lies , Greet Vanwynsberge uit Oudenaarde en Magda Gekiere uit Ieper, leerden mekaar kennen op de fietstocht vorig jaar.
 

Netwerkmeeting BNI De Geuzen Ternat op de fiets

Lies Tielemans uit Roosdaal is lid van netwerkorganisatie BNI De Geuzen Ternat en gaat dwars door Nederland fietsen om fondsen in te zamelen voor Think Pink.

BNI De Geuzen komt iedere vrijdagochtend voor de werkdag start samen om te netwerken en mekaars business vooruit te helpen door aanbevelingen te geven.
De meeting van vrijdag 19 augustus 2022 staat in het teken van Think Pink en ze steken de reguliere meeting in een ludiek jasje

Lid fietst 400 km voor ThinkPink 


Lies Tielemans kreeg twee jaar geleden borstkanker. De linkerborst werd verwijderd, bestralingen volgden en ze moet nog 8 jaar een hormoonbehandeling ondergaan. Omdat ze zo dankbaar is voor haar traject en vooral omdat ze van de chemo bespaard bleef, besloot ze vorig jaar te fietsen voor Think Pink. Ze vormde een team samen met haar gynaecologe en fietste samen met 50 andere vrouwen van Amsterdam naar Brussel. Met hun 2 vormden ze team Racepinkers en haalden ze 13.500 euro op.
Ook dit jaar is Lies vastbesloten om terug te fietsen. Samen met 2 dames die ze op de tocht vorig jaar leerde kennen vormt ze nu team Racepinkers 2.0. Dit jaar fietsen ze van 15 tot 18 september Dwars door Nederland van Noord-Nederland tot Antwerpen. 400 km op 4 dagen, nu met 70 andere dames. Ze betalen zelf hun reis en zijn opnieuw op zoek naar sponsorsvoor Think Pink.
https://www.think-pink.be/nl/Acties/Actie/Id/6911/Bike-for-Think-Pink-Challenge-Dwars-door-Nederland-2022
De teller staat bijna op 6.000 euro ondertussen, maar ze dromen van meer.
Je kan ze volgen op https://www.facebook.com/groups/racepinkers2.0 .

‘Toen ik na mijn borstamputatie van 18/08/2020 te horen kreeg dat alle kwaadaardige kankercellen weg waren, sprong ik een gat in de lucht. Toen ik nadien ook nog vernam dat chemo niet nodig was, was ik overgelukkig. Oké, ik was mijn borst kwijt, maar al het ‘slechte’ was uit mijn lijf. 
Ik werkte goed aan mijn lichaam en voel me tot op vandaag kiplekker. Het lijkt wel dat ik herboren ben. Omdat ik besef dat niet elke vrouw die dit verdict krijgt er zo ‘goed’ vanaf komt, wou ik iets terugdoen. En zo kwam ik bij Think Pink terecht. Zij zijn een organisatie die echt heel veel doet voor lotgenoten door hen te informeren, activiteiten te organiseren en gratis tools aan te bieden die het leven van een borstkankerpatiënt wat verzachten tijdens de behandeling. Ook steunen ze het onderzoek naar borstkanker en durven ze als onafhankelijke organisatie op tafel kloppen bij de overheid.
Ik ben altijd heel open geweest over mijn borstkanker. Met deze actie wil ik ook dit jaar borstkanker bespreekbaar maken.
Het hoeft niet altijd een negatief verhaal te zijn, er kan ook nog een leven zijn na… En ik wil ik de dames met 1 borst een gezicht geven. Velen schamen zich voor hun lichaam na de operatie of ondergaan een helse behandeling om de borst te reconstrueren.’ Lies Tielemans

Meeting BNI Ternat op de fiets
Lies is een actief lid van BNI De Geuzen. Deze netwerkorganisatie vergadert op de Industrielaan 40 in Ternat. In de vergaderzaal staan spinningfietsen voor dewerknemers van Carrobel en zo kwam ze op het idee om een vergadering op de fiets te organiseren.
Op vrijdagochtend 19 augustus tussen 6u45 en 8u30 worden de 12 fietsen centraal gezet. Het is de bedoeling dat de fietsen constant bezet zijn tijdens de meeting en dat iedereen in ‘a touch of pink’ gekleed is. Borstkanker bespreekbaar maken, dat is het hogere doel. En dat door deze ludieke organisatie er misschien nog wat extra geld in het laatje van Think Pink komt, is aardig meegenomen.
Het sponsorgeld gaat rechtstreeks naar Think Pink maar komt bij de Racepinkers 2.0. op de teller.
Bedrijven ontvangen een factuur, particulieren een fiscaal attest.
https://www.think-pink.be/nl/Acties/Actie/Sponsoring/Team/4293

Ook graag langskomen?
Ben je een ondernemer en wil je naast netwerken ook meewerken om die verschrikkelijke ziekte die 1 op 8 vrouwen treft onder de aandacht te brengen?
Schrijf je dan in via Lies op lies@detekstbewerker.be of 0475 71 18 69. Zij regelt je aanwezigheid. Jij moet enkel op vrijdag 19 augustus tegen 6u45 present zijn én in goede roze vibeszijn.
Hier zie je wie je sowieso die ochtend zal ontmoeten: http://bni-vlaamsbrabant.be/nl/chapterdetail?chapterId=A7vBctNjWZL81Y9D%2Bw6h6g%3D%3D&name=BNI%20Ternat%20De%20Geuzen

 

 

 

Meer informatie
Lies Tielemans
0475 71 18 69
lies@detekstbewerker.be

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
10 aug 2022
Guido van Cauwelaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 04 nov 2023
Guido van Cauwelaert | 26 dec 2022
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief