ROOSDAAL - Help ons mee om meer dan 2 hectare nieuw bos te planten!

C21

ROOSDAAL - Help ons mee om meer dan 2 hectare nieuw bos te planten!

Unnamed__16_
Ingezonden foto Bosgroep
 
Op zaterdag 2 maart  planten we samen met enthousiaste vrijwilligers 3.625 boompjes aan in Roosdaal. Die dag breng je best laarzen, modderbestendige kledij en een eigen schop of spade mee. Inschrijven is gratis, maar verplicht. Deze plantactie gaat door in de Omloopstraat 25 in Roosdaal
 
Op 2 maart is iedereen van harte welkom op de publieke plantactie in Roosdaal. Deze plantactie kadert in het project rond Duurzame Houtconsumptie waar we de dag zelf ook een woordje uitleg over zullen geven. Je bent welkom om 10u en/of om 14u! Inschrijven in gratis, maar wel verplicht. We planten in twee shiften. Eentje van 10u tot 12u en eentje van 14u tot 16u30. Je bent welkom om een halve dag te komen of een volledige dag. Om 10u en om 14u geven we een woordje uitleg. 
 
WAAR MOET JE ZIJN?
De plantactie gaat door in de Omloopstraat 25, 1760 Roosdaal. 
 
HOE GERAAK JE ER? 
met het OV: Op 10 minuten afstand is er een lijnbus vanuit Ninove en Brussel, met de auto: Er zijn enkele parkeermogelijkheden in de straat. Daarnaast is er ook plaats aan de Grot van Poelk (op 10 minuten wandelen)
 
WAT VOORZIEN WIJ?
Wij zorgen dat de publieke plantactie in goede banen geleid wordt. Onze experten ter plaatse zeggen je waar elke boomsoort moet komen en hoe je een boompje zo goed mogelijk plant. Verder zorgen wij voor lekkere soep om je op te warmen en een plekje om te schuilen indien het begint te regenen.
 
WAT BRENG JIJ MEE?
Je brengt best je eigen schop of spade mee. We hebben een handvol reserve schoppen ter beschikking voor als je er zelf geen kan meenemen. Trek warme en waterdichte kledij aan. Doe laarzen of stevige schoenen aan, want de modder is vaak meedogenloos. Neem zelf wat snacks, lunch en/of iets om te drinken mee. Handschoenen die vuil mogen worden zijn tot slot zeker geen overbodige luxe.
 
Deze plantactie kadert in het project Duurzame Houtconsumptie van BOS+, FSC België en WOOD.BE waar we de dag zelf ook een woordje uitleg over zullen geven. Dit project wordt gefinancierd door de Provincie Vlaams-Brabant en de Nationale Loterij. Voor deze plantactie werken we tot slot samen met Bosgroep Vlaams-Brabant. Inschrijven via: isaac.lievevrouw@bosplus.be
 

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
18 jan 2024
Marc Colpaert
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 07 apr 2024

archief