Busy Bee Liz uit Roosdaal ontvangt het Handmade in Belgium-label

C21

Busy Bee Liz uit Roosdaal ontvangt het Handmade in Belgium-label

Unnamed__26_
Ingezonden foto
 
Leslie is het creatieve brein achter Gifts Busy Bee Liz​. Al van jongs af aan was ze gepassioneerd door naaien en het ontwerpen van haar eigen kleding. Deze vaardigheden leerde ze van haar moeder, Rita, die altijd haar grootste steun en toeverlaat was. Na het overlijden van haar moeder zag Leslie dit als een teken om haar grote droom te verwezenlijken. Daarom wil ze nu haar passie met de wereld delen.
 
Bij Busy Bee kan je terecht voor de mooiste kimono's, swingende cirkelrokken, charmante jurkjes, en gepersonaliseerde relatiegeschenken. "Ik ben mijn ontwerpideeën gaan omzetten naar gepersonaliseerde artikelen. Dankzij een fijne samenwerking met The Laser Factory uit Lubbeek kan ik een breed scala aan gegraveerde en gelaserde producten aanbieden," vertelt Leslie.

Met het authenticiteitslabel Handmade In Belgium wil UNIZO Vlaams-Brabant & Brussel makers van authentieke en ambachtelijke kwaliteitsproducten in de kijker zetten. Het zijn producten die vandaag de dag het verschil maken voor de moderne consument, die op zoek gaat naar authentieke, handgemaakte producten en meer belang hecht aan lokale productie, duurzame processen, herkomst van grondstoffen en materialen. UNIZO Vlaams-Brabant & Brussel wil zo een sterker imago geven aan vakmanschap, het publiek wakker schudden rond de vele makers die de regio telt en hoe ze zich onderscheiden van massaproductie. 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
26 mei 2024
Marc Colpaert
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief