SINT-PIETERS-LEEUW – Het Leeuws Jeugdsportival

C21

SINT-PIETERS-LEEUW – Het Leeuws Jeugdsportival

Sportival_spl
 

Na een spetterende eerste editie, vond afgelopen zondag, 20 mei, de tweede editie van het Leeuws Jeugdsportival voor de Leeuwe jeugdverenigingen plaats. Dat het opnieuw een dag vol amusement en avontuur was, kunnen alle 250 aanwezigen bevestigen!

Tweede editie: Na het eerste Leeuws Jeugdsportival in september 2017, werd al snel duidelijk dit succesvolle concept een opvolger verdiende. Ook dit jaar besloot de Jeugdraad om het heft in eigen handen te nemen en het Leeuws Jeugdsportival op poten te zetten.

Tijdens deze dag vol sport en spel konden de aanwezigen kiezen uit een ruim assortiment aan activiteiten. Van klassiekers zoals volleybal en badminton tot kubb en zaklopen. De echte durvers konden zich zelfs wagen aan een afdaling op de kabelbaan, een tocht op een vlot of een ritje op de rodeostier. Kortom voor ieder wat wils! Ondanks de enorme variatie aan activiteiten, hadden ze toch één ding gemeen: plezier! Het gelach was dan ook van ver te horen.

Een dikke merci! Een dag als deze valt natuurlijk niet zomaar uit de lucht. Via deze weg wil de Jeugdraad graag alle vrijwilligers bedanken! Alsook de gemeente voor het vertrouwen en de hulp waar nodig. Wij hopen jullie alvast volgend jaar terug te zien!

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
23 mei 2018
Devogeleer Emile
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 06 mrt 2024
Marc Sluys | 06 mrt 2024

archief