Ook in SINT-PIETERS-LEEUW WK op groot scherm

C21

Ook in SINT-PIETERS-LEEUW WK op groot scherm

Editiepajot_spl
Ingezonden affiche

Goed nieuws voor wie in Leeuw woont én van voetbal houdt: Café ’t Leeuwke zorgt voor een groot scherm tijdens het wereldkampioenschap. Tijdens alle matchen van de Rode Duivels maken ze de parking achter de bib helemaal vrij voor een heus supportersdorp.

Elke match van de Belgen kan iedereen er vanaf een uur vóór aanvang van de match, terecht voor ambiance, een drankje en een hapje (verzorgd door de Gareelmaeker). Dj Rud en het Leeuwse collectief For The Record maken het feestje compleet.

De organisatoren hebben een limited edition sjaal laten maken voor de ultieme supporterservaring. De opbrengst van de verkoop hiervan is voor de goede zaak: de drie sympathieke voetbalploegen die het café frequenteren (Klein Leeuw, Abba en ZVK ’t Leeuwke) en die tijdens de matchen vrijwillig en met veel plezier de toog gaan bemannen.  De sjaal kost 13 euro en is vanaf nu te koop, tijdens Leeuw Rinkt is er een speciale promotie-actie gepland. 

Bij slecht weer verhuist het hele gebeuren naar de loods in de Topstraat. Volg alle info hierover op de facebooksite van ’t leeuwke. Allen op post? Voetbal een feest!

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
06 jun 2018
Elsie De Greef
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 16 apr 2024
Marc Sluys | 30 mrt 2024

archief