SINT-PIETERS-LEEUW Footlunch zorgt blijkbaar voor extra stimulans bij Leeuw-Brucom

C21

SINT-PIETERS-LEEUW Footlunch zorgt blijkbaar voor extra stimulans bij Leeuw-Brucom

Editiepajot_bart_devill___leeuw_brucom
foto Bart Devillé
 

 

Het kan niet worden ontkend, sinds S.K. Leeuw en Brucom elkaar vonden ontstond niet alleen een nieuwe ploeg in Sint-Pieters-Leeuw, maar kreeg ook het provinciaal voetbal een nieuwe boost in de gemeente. Afgelopen zondag werd de wedstrijd afgewerkt van Leeuw-Brucom – Galmaarden afgewerkt, het werd 0-1, de eerste thuisnederlaag van Leeuw Brucom. De voorbije weken werd ook een nieuw initiatief genomen. De eerste footlunch van het seizoen na corona ter gelegenheid van de wedstrijd in P2 tegen Huizingen was een overweldigend succes. De nieuwe truitjes van de hoofdsponsor BMW Louyet werden ingehuldigd en de matchbal  werd geschonken door het gemeentebestuur NVA Sint-Pieters-Leeuw en frituur Den Tipzak.  Het was Schepen van Sport Herwig Smeets, ooit zelf nog speler van Brucom, die de aftrap gaf.

Een record aantal deelnemers (120)  waaronder ook de burgemeester Jan Desmeth en het gemeentebestuur van Sint-Pieters-Leeuw genoten van een heerlijk buffet van traiteur De Drie Hamers en konden daarna onder een heerlijk herfstzonnetje genieten van een spannende derby die eindigde op een 4-0 dus feest in de tent op Leeuw Brucom.

 De ondervoorzitter, Dirk Moriau plaatste met een speech de sponsors in het daglicht waaronder ook een dank aan het gemeentebestuur voor het nieuwe synthetisch terrein en de accommodatie. Er waren tal van sponsors aanwezig waaronder: hoofdsponsor BMW Louyet, Evillas (Tom Taurin), Verzekeringen Ronny Ecker P&V, Moriau Gas, JP Bikes, café Gareel, café Quattro, Immo Groot Leeuw, restaurant Tartufo,  containers & transport & garage Vanlaethem-Ots, garage Cardoen, Poppe renovatiewerken, Tim verwarming. Er werd gefeest en gedanst op de overwinning tot in de late avond ! Er staat alvast een tweede footlunch op 20 februari 2022 gepland, alle info hieromtrent vindt u op de site van www.leeuw-brucom.be .

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
10 nov 2021
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 16 jan 2022
Marc Sluys | 16 jan 2022
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief