Eerste vormingsdag voor jeugdwerk in LEEUW wordt een succes

C21

Eerste vormingsdag voor jeugdwerk in LEEUW wordt een succes

Logo_leeuw_

 BRUL, die de vrijetijdsdiensten van de gemeente Sint-Pieters-Leeuw omvat, organiseert zaterdag 25 maart voor de eerste keer een vormingsdag voor jeugdwerk.  Deelnemers kunnen kiezen uit 6 vormingen: inclusief jeugdwerk, grime, EHBO, omgaan met agressie, ouderbetrokkenheid en goede communicatie.
 Het programma valt duidelijk in de smaak, want meer dan 45 jongeren uit de verschillende jeugdverenigingen en speelpleinwerking zijn ingeschreven.  Ook de jeugdraad zet zijn schouders onder het initiatief en gebruikt deze dag om samen met de jongeren de eerste krijtlijnen van hun memorandum voor de verkiezingen uit te tekenen.  
An Speeckaert, schepen van jeugd en speelpleinwerking: “In het verleden werd jaarlijks een vorming EHBO of brandbestrijding georganiseerd. Deze vormingen werden steeds heel enthousiast onthaald. Tijdens een bevraging van de leiding uit het jeugdwerk bleek dat zij ook nood hadden aan andere vormingen. Wij hebben daarom een evenwichtig programma uitgewerkt dat rekening houdt met deze behoeften. Ik ben dan ook heel trots dat zoveel jongeren zich hebben ingeschreven en ik wens hen dan ook te bedanken voor hun inzet.”

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
23 mrt 2023
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 30 mei 2023
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief