SINT-PIETERS-LEEUW – Robert en Liliane leerden elkaar kennen door een kapotte buis in de badkamer

C21

SINT-PIETERS-LEEUW – Robert en Liliane leerden elkaar kennen door een kapotte buis in de badkamer

Leeuw_briljant_gunst_g_
 
Leeuw_briljant_gunst_e
 

Robert Gunst (86) en Liliane De Blaere (85) vierden hun briljanten huwelijk met de kinderen en kleinkinderen en vrienden. 

Op een dag, ergens in 1955, ging Robert de zelfstandige loodgieter, een werkje uitvoeren in het ouderlijk huis van Liliane. Ze hadden elkaar al eerder ontmoet, want ze waren ver familie,  maar verder geen contact gehouden. Na dit bezoek in 1955, bleven ze dat wel doen en op 23 augustus 1958 zijn ze dus getrouwd.

De eerste jaren van hun huwelijk waren niet de gemakkelijkste want Robert moest zijn legerdienst nog doen. Ondertussen werkte Liliane als secretaresse bij de Federatie van de Belgische schoen- en pantoffel industrie(FEBIC). 

In 1963 kregen ze dochter, Brigitta en in 1965 volgde zoon Willy. In 1983 zijn ze verhuisd van Brussel naar Sint-Pieters-Leeuw, waar Liliane zich meer ging bezighouden met het grootbrengen van de kinderen en kleinkinderen.

Robert was, en is dat trouwens nog steeds, een grote sportliefhebber. Joggen, fietsen, judo, kanovaren, rotsklimmen en speleologie … Alles vond hij leuk. Op zondag kwamen er pistoletjes op tafel en werd er de namiddag in het Zoniënwoud gewandeld met een bezoek aan een cafeetje als afsluiter.

Ook gingen ze elk jaar op vakantie gedurende 3 weken al dan niet samen met familie en/of vrienden. Later namen ze ook de kleinkinderen mee.

De deur van hun huis stond altijd voor iedereen open. Er werd dan gelachen, gegeten en gedronken.

Op die manier gingen de jaren voorbij en vandaag genieten ze van hun welverdiend pensioen, van hun kinderen, de 4 kleinkinderen en van hun 6 achterkleinkinderen.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
24 sep 2023
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 29 jun 2024

archief