Gooi je vereniging in de strijd om de Trofee van het Beste Souper

C21

Gooi je vereniging in de strijd om de Trofee van het Beste Souper

Scherm__afbeelding_2024-01-25_om_17
 

Gooi jij met je vereniging in de strijd voor de ‘Trofee van het Beste Souper’? Halle lanceert een oproep naar duo’s om mee te doen aan de kookwedstrijd. Dat er in onze verenigingen heel wat culinair talent te vinden is, bewijzen de vele eetfestijnen die het hele jaar door georganiseerd worden in Halle. Daar verrassen ze elke week opnieuw de bezoekers met de lekkerste gerechten.
Aan de slag met streekproducten 
Televisiezender Ring TV op zoekt duo’s die in naam van hun vereniging de eer van de stad Halle verdedigen. Tijdens een kookwedstrijd waarbij je vooral aan de slag gaat met streekproducten.
Halse voorronde 
Eerst vindt er een Halse voorronde plaats tussen 2 ploegen. De winnaar stoot dan door naar de grote finale en neemt het op tegen de andere gemeenten. Zien jullie het zitten om mee te doen? Schrijf jullie dan snel in via evenementen@halle.be!
Leuk promotiefilmpje 
Intussen werd er al een leuk filmpje opgenomen in Halle om de wedstrijd te promoten. Daarin zetten we onze wekelijkse markt en onze horeca in de kijker. Je vindt de link op www.ringtv.be/video/oproep-beste-souper-halle. Dit voorjaar tonen we zo samen aan de buitenwereld hoe de verenigingen Halle laten bruisen! 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
25 jan 2024
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 02 mei 2024
Marc Sluys | 02 mei 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 01 mei 2024
Marc Sluys | 30 apr 2024
Marc Sluys | 26 apr 2024

archief