AFFLIGEM - Toneelgroep Prutske brengt ‘Bendeke Troep’

AFFLIGEM - Toneelgroep Prutske brengt ‘Bendeke Troep’

Prutske_-_bendeke_troep
 

Eind september: de hoogste tijd om jullie warm te maken voor de volgende productie van Toneelgroep Prutske. Na een kleine 2000 toeschouwers voor "Comme chez Swa", en 800 voor "Universal Irritant", is het tijd voor iets nieuws.

 

Hoewel. Sinds de oprichting van Toneelgroep Prutske in 1977 hebben ze nog nooit een stuk hernomen. Daar komt nu verandering in. Ze hebben ervoor gekozen om jullie, 28 jaar na datum, één van de mooiste producties opnieuw voor te schotelen: BENDEKE TROEP.

 

Waarom? Omdat "Bendeke Troep" alles heeft wat een toneelstuk moet hebben: bakken humor en komische situaties, af en toe wat tristesse, volkse personages, een beklijvend verhaal, levenswijsheden die rondgestrooid worden,...

 

Opvoeringen op vr. 8, za. 9, zo. 10, ma. 11, do. 14, vr. 15 en za. 16 november 2019 in cultuurzaal Sanderus te Affligem. Telkens om 20u30 (zondag om 15u). 

Begin alvast vrienden en familie te contacteren om een datum af te spreken!

 

Vanaf 1 oktober (volgende week dinsdag dus) starten de kaartenverkoop (€ 10 in voorverkoop) en de reservaties. Het reservatieformulier op http://www.toneelgroep-prutske.be/reserveren/ wordt tegen die dag ook nog bijgewerkt. De reclamecampagne start pas een weekje later. 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
29 sep 2019
Jacky Delcour
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Sam Herremans | 01 jan 2021
Jacky Delcour | 17 dec 2020

archief