PEPINGEN organiseert Haagplantactie

C21

PEPINGEN organiseert Haagplantactie

Haag
Foto © Felix Merckx

Op zaterdag 20 november organiseert de Milieuadviesraad Pepingen in samenwerking met het Gemeentebestuur een haagplantactie. Deze organisatie is een verlengstuk op de boomplantactie waarbij in 2009  224 hoogstambomen een nieuwe stek vonden in Pepingen.

Dit jaar wil men het aanplanten van hagen met streekeigen groen aanmoedigen. De haagplanten worden aangeboden in pakketten van 25 planten. Eén pakket is goed om 5 tot 6 meter haag aan te planten.
 
De inwoners kunnen kiezen uit een vijftiental soorten. De bestellijst stond in de Milieukrant Herfst 2010 die recent inde bussen viel. Bestellen kan ook via het bestelformulier op de gemeentelijke website.
 
Door de gezamenlijke aankoop en door de subsidie van 6.25 euro per pakket kan men het plantgoed aanschaffen aan minder dan de helft van de marktprijs.
 
Voor meer informatie kan men terecht in de geciteerde Milieukrant en bij de milieuambtenaar Mieke Denys. ( tel 02/383.14.24 of mieke.denys@pepingen.be  ).
 
Bestellen kan tot vrijdag 12 november via de bestellijst en overschrijving van het bedrag op de rekening van de milieuadviesraad.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
05 nov 2010
Felix Merckx
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 18 mrt 2024

archief