Jong Open VLD PEPINGEN schenkt paaseitjes

C21

Jong Open VLD PEPINGEN schenkt paaseitjes

Ed_pqjot_pepingen_pqqshqqs_1_foto_kos
Foto's KOS
 
Ed_pqjot_pepingen_pqqshqqs_2_foto_kos
Foto KOS
 

Voor alweer het 5de jaar op rij nodigde de paashaas de kinderen uit groot Pepingen uit om paaseitjes te komen rapen in de speeltuin van Mong Blok. Daarna trok hij ook nog naar Huize Ter Loo.

Gezien de talrijke opkomst mogen we ervan uitgaan dat dit jaarlijks terugkerende evenement stillaan een begrip wordt in de regio.
De bezielers, Leen Vandersteen & Guy Derijcke van Jong Open VLD, zijn blij om ook deze editie een 100-tal kinderen uit de gemeente gelukkig te maken.
De zon was van de partij zodat ook ouders & familie vanop een terrasje konden genieten van een aangename paaszondag.
 
TER LOO
Zoals de traditie het wil bracht Jong Open VLD Pepingen op paasmaandag ook een bezoekje aan Orthopedagogisch Centrum Huize Terloo in Bellingen.
 
Leen Vandersteen & Guy Derijcke, bijgestaan door de paashaas, hadden ook dit jaar een lading paaseitjes mee voor de kinderen. Het spreekt voor zich dat deze fijne verrassing bij alle kinderen een glimlach op hun gezicht toverde.
 
Huize Terloo biedt residentiële hulp met aangepaste opvang en behandeling aan een zestigtal kinderen en jongeren van 3 tot 21 jaar met gedrags- en emotionele problemen en/of licht mentale handicap.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
26 apr 2011
Felix Merckx
KOS
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief