PEPINGEN - Jan Joos schreef een boek over Bob Dylan

C21

PEPINGEN - Jan Joos schreef een boek over Bob Dylan

Editiepajot_pepingen_joos_foto_de_greef
Foto © Elsie De Greef
 

Jan Joos uit Pepingen schreef, samen met Ivan Brackin, een Engelstalig boek over Bob Dylan, één van de meest bejubelde singer songwriters sinds 50 jaar. Dylan is ook terug brandend actueel en zijn Europese tour van 2011 een volledig uitverkocht gebeuren.

Het boek gaat niet over de man zelf. Hierover bestaan al honderden boeken. Dit boek gaat over de eerste 100 personen die in zijn songteksten voorkomen. Het boek is het resultaat van een volledig uit de hand gelopen hobby van de schrijvers, die reeds jaren geleden begonnen uit te pluizen wie die personages nu eigenlijk wel waren. De krantenknipsels, boeken, artikels, tientallen stoffige dozen info werden uiteindelijk dit boek : 'All These People'.
 
Terwijl u naar Dylan aan het luisteren bent, en u wil weten wie nu Barry Goldwater, Jesse James, Medgar Evers, Rockwell of Little Bo Peep eigenlijk waren, dan is dit een boek voor u. In het boek krijgt u op al deze vragen een antwoord.
 
Ook voor niet Dylan fans is dit een tof boek. Het boek telt 312 pagina's en een honderdtal illustraties, getekend door de co-auteur Ivan Brackin. Het boek is te verkrijgen rechtstreeks bij de uitgever www.boekscout.nl  en bij de Standaard Boekhandel te Halle. Op de vraag of er maar honderd personages voorkomen in het volledige werk van Bob Dylan krijgen we het volgende antwoord van Jan: 'Nee hoor, All These People II is in aantocht, we zitten nu aan nog eens 86 personen!'
Contact info : Jan JOOS 0489 72 18 87 of jan.joos1@telenet.be   
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
27 mrt 2012
Elsie De Greef
Elsie De Greef
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 12 jul 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief