Door en Voor PEPINGEN - jaaroverzicht 2021 valt in alle bussen

C21

Door en Voor PEPINGEN - jaaroverzicht 2021 valt in alle bussen

Img_20211218_123335
 

Bij de Pepingse gemeenteraadsverkiezingen van 2018 behaalde Door en Voor Pepingen - kortweg “DVP” - 10,73 % van de stemmen. Dit vertaalde zich in één zetel in de gemeenteraad. Sindsdien maakt DVP 1 keer per jaar een overzicht van de eigen constructieve initiatieven, mondelinge vragen, tussenkomsten, toegevoegde punten, amendementen en eigen activiteiten. De bundel is opgedeeld in terugkerende thema’s. Zo hebben alle dorpsgenoten een zicht over het reilen en zeilen binnen onze gemeente. 

 

Eén nieuwsbundel per jaar is een bewuste keuze om slechts éénmalig in de bussen te vallen , oog te hebben voor duurzaamheid en rekening te houden met een beperkt budget. De brochure valt eerstdaags in de bussen.

 

“Een burgerpartij zoals DVP is noodzakelijk in onze gemeente. We zijn niet gelinkt aan een nationale politieke zuil zoals alle andere partijen binnen onze gemeente”, aldus DVP-gemeenteraadslid Kristof De Cuyper. “DVP blijft ervoor ijveren om de afstand tussen de politiek en de bevolking te verkleinen. De inwoners verdienen positief en constructief politiek bestuur. Laten we dus luisteren naar elkaars ideeën en standpunten en voorstellen beoordelen op hun inhoud”.

 

Je kan DVP rechtstreeks bereiken via info@doorenvoorpepingen.be

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
20 dec 2021
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 23 mei 2023

archief