HEIKRUIS - Herrebeekhof opendeurt met allerlekkerst varken aan ’t spit

C21

HEIKRUIS - Herrebeekhof opendeurt met allerlekkerst varken aan ’t spit

Herrebeekhof_2022_1
HEIKRUIS - Herrebeekhof opendeurt met allerlekkerst varken aan ’t spit - © Deschuyffeleer
 

Wie de gastvrijheid van uitbaters Rita en Guy van hoeveslagerij Herrebeekhof in Heikruis kent tekent op zondag 14 augustus vanaf 12u alvast terug paraat op hun jaarlijkse opendeurdag. Dan verwelkomt het team er op het ruim terras en in de degustatieruimte maar al te graag opnieuw iedereen die van smakelijke zelfbereide hoeveproducten en van een lekker drankje houdt. Blikvangers daarbij zijn varken aan ’t spit evenals pensen en spek op de barbecue.

Al enkele jaren stellen de uitbaters op een zondagnamiddag in de periode van halfoogst de deuren van hun bedrijf open voor het publiek. Inmiddels heeft het team zich mettertijd door hun enthousiasme, hun gemoedelijkheid en hun rijk aanbod hoeveproducten met vlees zoals de natuur het heeft bedoeld een flinke reputatie weten op te bouwen. Het is dan ook aangewezen tijdig aanwezig te zijn.

In de rand is er ook gratis animatie voor de kinderen met boerenpaarden, springkastelen en grime. En vanaf 14u bestaat er ook de mogelijkheid gratis natuurtochten met boerenpaarden te ondernemen in de omgeving van het nabijgelegen bos Ter Rijst en het Herrebeekbos. Dj Berth zorgt voor sfeervolle muzikale omlijsting.

Het Herrebeekhof is gelegen in de volle natuur in de Nanovestraat 7 in Heikruis (Pepingen). Men kan er genieten en volledig tot rust komen evenals ogen, oren en kuiten de kost geven tijdens  weldoende en leerrijke natuurwandelingen. Meer info via 02/396.24.28  - herrebeekhof@gmail.com - www.herrebeekhof.be

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
06 aug 2022
Godelieve Deschuyffeleer
Godelieve Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief