11 juliviering PEPINGEN

C21

11 juliviering PEPINGEN

Img_20210709_215552_3
 

In Pepingen wordt eind deze week het centrum ondergedompeld in feestgedruis naar aanleiding van de Vlaamse Feestdag. Op vrijdagavond 7 juli 2023 gaan de festiviteiten van start in de Kerkstraat, tussen Schuur Vander Stokken en de Sint-Martinuskerk. Opgelet: bij slecht weer gaat de viering door in Schuur Vander Stokken.
De allerkleinsten kunnen vanaf 16u00 terecht in het kinderdorp op de speelweide in Pepingen om zich uit te leven op het springkasteel, oude volksspelletjes te spelen of zich feestelijk te laten opmaken door kindergrimeur ‘Kindersnoetjes’. Ouders kunnen in directe nabijheid genieten van een drankje of zomercocktail op het zomerterras, bemand door carnavalsgroep Wizje Wazje. Alle opbrengst gaat naar hen en de materialen voor hun praalwagen. 
Om 20 uur treedt de Concertband Theobaldus Groot-Pepingen op, gevolgd door de 11 julitoespraak door de schepen van Cultuur, Rudi Seghers. Nieuw dit jaar op het programma is zangkoor Cantope die ook enkele Vlaamse klassiekers zullen brengen. Afsluiter is de zeskoppige Vlaamse rockband ‘The Mighty Moustaches’.
De 11-juli viering kadert binnen Vlaanderen Feest! en is volledig gratis. Iedereen is welkom om te genieten van een gezellig samenzijn met gratis drankje. 

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
03 jul 2023
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 18 mrt 2024

archief