PEPINGEN - Pepingen huldigt zijn kampioenen

C21

PEPINGEN - Pepingen huldigt zijn kampioenen

Pep_kampioenenviering_09
De kampioenen werden gevierd. Foto's Marc Sluys
 
Pep_suporters_david_segers_
Pep_tai_ji_optreden_
Pep_david_segers_
David Segers werd de nieuwe sportlaureaaat. - Foto Marc Sluys
 
Pep_miniemen_fc_pepingen_kamp
De miniemen van FC Pepingen voor de tweede keer kampioen. - Foto Marc Sluys
 

Motorcrosser David Segers keeg in Pepingen de jaarlijkse sportprijs. Dit is de grootste onderscheiding voor een sportclub of atleet. David werd  Belgisch Kampioen elite MX1 VMCF 2008, kampioen Vlaams Brabant  en Amerikaans Kampioen minimotosx Las Vegas 12 inch

Het werd een lange kampioenenviering met optredens van Tai-Ji. Bij de duiven gingen er prijzen naar Borremans - Schooneyt, Louis Panis, André Decrick, Frans Claes, Tim Roobaert, Luc Luyckx , Vanbellinghen - Quinot, Jurgen Van Snick, Christophe Van Wichelen, Jan Van Der Steen, Frans Speliers, Felix Crokaert, Marc Van Bellinghen, Emile De Nayer en Ernest Nechelput. Ook de Start to Runners die dit jaar voor het eerst begonnen te lopen, kregen een handdoek van de gemeente als aandenken.

Bij de individuele atleten ging een aandenken naar Joris Massaer (East Belgian Marathon Challenge, Ardennes Trophy - Raid des Hautes Fagnes), Sarah Pierreux (provinciaal- en Belgisch kampioen judo), Sam Spitaels (Motorcross 1ste Belgisch Kampioenschap VMCF categorie nieuwelingen 250A. Ruben Geerts is laureaat geworden in de ranking van de VVBBC-cup, waarvoor hij een lauwering ontvangen heeft op het provinciaal kampioenschap voor jeugd en senioren te Meise. Ruben is 8 jaar en speelt badminton in de categorie van de -9 jarigen bij badmintonclub BC Herne en speelt ook sedert januari 2008 in het jeugdselectieteam van Vlaams-Brabant.

Als ploeg stond er de miniemen van FC Pepingen Miniemen FC Pepingen met trainer Marijn Vanderheyden. "Vorig jaar zijn we dus voor de tweede maal op rij kampioen geworden. Het heeft wel wat meer moeite gekost dan het jaar ervoor, want we hebben tot de laatste speeldag moeten vechten om kampioen te worden. Het verschil met het vorige seizoen was dat we met de jeugd van Pepingen terug in een sterkere reeks terecht gekomen zijn. Dit bewijst des te meer nog is het talent van deze groep. Ik weet zowat alles van deze ploeg want ik heb het geluk gehad om ze twee jaar na elkaar te mogen trainen.", vertelde een gelukkige Marijn.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
12 sep 2009
Marc Sluys
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief