GOOIK - Fit nation gaf cheque aan de vzw Dais

C21

GOOIK - Fit nation gaf cheque aan de vzw Dais

Foto_colpaert_dais_1
 
Foto_colpaert_dais_2

Fit nation  een nieuwe fitnessclub, opende in januari van dit jaar zijn deuren in Eizeringen (in het gebouw waar vroeger de dancing 'Hemelberg' gevestigd was). “ Op vrijdag 14 maart  vierden wij onze feestelijke opening. Bovendien vonden we dat ons feest ook ten dienste moest staan van een goed én sportief doel uit de regio. Daarom vroegen wij aan alle genodigden om een bijdrage te schenken aan de vereniging ‘ Doe Aan Integratie Sport ‘ (DAIS) is een multisportvereniging voor mensen met een verstandelijke handicap. Onze keuze hiervoor was snel gemaakt, omdat Mieke De Mot, één van de leden van DAIS ook bij ons traint,” aldus Chris Grosjean van Fit nation. De leden van DAIS kregen in het gemeentehuis van Gooik een cheque van 1.500 euro.

DAIS (Doe Aan Integratie Sport) is een multisportvereniging voor mensen met een verstandelijke handicap. Zij hebben 170 leden en bieden 6 sporttakken aan. De clubwerking draait voor 100% op vrijwilligers, dus zij verdienen zeker een steuntje in de rug.
Ook Mieke De Mot(foto) zelf verdient een steuntje, want als topsporter met een verstandelijke beperking, werd zij Belgisch kampioen 200m crawl en haalde zij ondermeer 3x brons op het WK Zwemmen en Special Olympisch goud in Shanghai 2007. Om deze mooie resultaten te halen, traint ze dagelijks en neemt ze regelmatig deel aan buitenlandse stages en internationale wedstrijden. Het EK 2008 in Polen is haar volgende uitdaging.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
11 apr 2008
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 05 jun 2024

archief