GOOIK - Ook voor iMove komt coronavirus zwaar aan

C21

GOOIK - Ook voor iMove komt coronavirus zwaar aan

Editie_colpaert_gooik_imove_1__kopie_
Enkele dansers van iMove. - Foto Marc Colpaert
 
Wij krijgen het bericht van iMove dat ze genoodzaakt zijn voorlopig de deuren te sluiten, voor meer info ga naar hun website. Zwaar nieuws ook voor ons iMove, maar ook wij moeten ons aan de opgelegde maatregelen omtrent het Coronavirus houden. Concreet houdt dit in dat er geen lessen in groep mogen doorgaan en dit met onmiddellijke ingang en tem 3 april :
- geen groepsfitnesslessen
- geen danslessen
- geen SGT (tenzij op afspraak en zeer beperkt in aantal)
- geen kleuterturnen
Inschrijvingen voor de volgende reeksen koppeldans staan even on hold...
Het paaskamp voor onze kids gaat door, want het valt buiten deze periode. Indien er wijzigingen zijn, brengen we jullie uiteraard op de hoogte.
Omtrent onze dansoptredens zal er nog meer communicatie volgen. De ticketverkoop staat even on hold tot er meer duidelijkheid is. Omtrent onze dansoptredens zal er nog meer communicatie volgen. De ticketverkoop staat even on hold tot er meer duidelijkheid is.
WAT KAN ER WEL?
* De geplande sessies PERSONAL TRAINING kunnen gewoon doorgaan.
* Interesse in privé-trainingen om in shape te blijven? Contacteer ons dan zeker! Je hoeft je sportieve outfit niet meteen op te bergen! Trainingen op afspraak en met een klein aantal mensen zijn mogelijk, mits het in acht nemen van de nodige hygiënische maatregelen. Wij houden jullie met plezier op deze manier in beweging! En ondertussen hopen wij héél hard dat deze maatregelen snel weer van de baan zijn!   
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
17 mrt 2020
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 16 apr 2024

archief