GOOIK - Kom als particulier je strips verkopen op een alternatieve stripbeurs in Gooik

C21

GOOIK - Kom als particulier je strips verkopen op een alternatieve stripbeurs in Gooik

Editiepajot_gooik_strips__kopie_
Jean-Paul doet een warme oproep om als particulier uw strips te komen verkopen.- Foto Marc Colpaert
 
Op zondag 28 januari organiseert de Heemkundige Kring uit Gooik een alternatieve stripbeurs waar de gewone mensen hun strips kunnen verkopen. Dus de vaste verkopers van strips zijn er niet bij die dag, wie nog wilt mag zich inschrijven.  Jaar na jaar kregen we vragen binnen van stripliefhebbers en -verzamelaars om een plaatsje te kunnen krijgen op de stripbeurs van Gooik. Maar dat was zeer moeilijk, zo niet onmogelijk, omdat die plaatsen elk jaar al ingenomen waren door de ‘vaste’ standhouders/verkopers van strips.
Daarom kregen we het idee om een ‘alternatieve’ stripbeurs te organiseren, bedoeld voor mensen die thuis strips liggen hebben en die ook willen verkopen op een georganiseerd evenement. En meteen kregen we van alle kanten reacties van belangstellenden om hieraan te kunnen deelnemen. Op dit ogenblik zijn we al met zo’n 12-tal mensen die hun strips willen aanbieden aan andere geïnteresseerden! En we hebben nog niet echt reclame gemaakt…
 

Wie ook nog geïnteresseerd is in deze stripbeurs, mag ons zeker iets laten weten. Dat kan via mail (jp.deloecker@telenet.be) of via gsm: 0494 03 68 70. Dan kunnen we je naam en gegevens noteren en zo een lijst aanleggen. Misschien ook direct bij vermelden over hoeveel strips het ongeveer zou gaan. Dan kunnen we daar een bepaalde hoeveelheid meters aan verbinden. Belangrijk: de stripbeurs gaat door op zondag 28 januari vanaf 14 u tot 17u, ook in de Schuur van De Cam, Dorpsstraat 67 in Gooik-centrum. Er komt zeker al één striptekenaar langs, misschien nog meer? 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
30 nov 2023
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief