HERNE – Topjudoka Ilse Heylen leidt training

C21

HERNE – Topjudoka Ilse Heylen leidt training

Dsc_7014
Een tachtigtal leden van judoclub Herne genoten op de tatami van de sporthal De Hernekouter van een bijzondere training van topjudoka Ilse Heylen - Foto's Kobe Nevens
 
Dsc_7041
© Kobe Nevens
 
Dsc_7055
Ilse Heylen - © Kobe Nevens
 
Dsc_7113
© Kobe Nevens
 
Dsc_7130
© Kobe Nevens
 

Een tachtigtal leden van judoclub Herne genoten op de tatami van de sporthal De Hernekouter van een bijzondere training van topjudoka Ilse Heylen. Met deze doorgedreven training door een ster van het Belgisch judo wil het bestuur zijn leden niet alleen belonen voor hun inzet maar hen ook aansporen steeds hogerop te mikken.

Dat de judosport in Herne enorm populair is staat als een paal boven water. Het bestuur met voorzitter Walter Maes en PR-man Serge Manil laat dan ook niets onverlet om zijn leden in de beste omstandigheden hun geliefkoosde sport te laten beoefenen. Naast ruime trainingsmogelijkheden in de gemeentelijke sporthal worden ook geregeld gereputeerde  judoka’s uitgenodigd voor het geven van gasttrainingen. Deze keer was opnieuw Ilse Heylen aan de beurt.
 
Ilse Heylen draait reeds jarenlang mee aan de top van het Belgisch judo. Tijdens haar carrière behaalde zij naast overwinningen in verschillende grote internationale tornooien ook een bronzen medaille zowel op de Olympische spelen in Athene in 2004 als op het Europees kampioenschap in Tiblissi in 2009. Haar jarenlange ervaring is dan ook de beste waarborg voor een doorgedreven kennis van het judo. Deze kennis en deze ervaring overdragen op andere judoka’s vormt voor haar dan ook een welgekomen afwisseling met het veeleisende competitiejudo.
 
Op de gasttraining verraste zij de clubleden met haar diepgaande belangstelling voor zowel de startende jongeren als de meer gevorderde judoka’s. Het werd een vrij intense en progressief opgebouwde training. Hier en daar was er wel eens een judoka die het ritme moeilijk kon slikken en eventjes naar lucht diende te happen. Moe maar uiterst tevreden en druk nakaartend trokken de judoka’s na de training dan ook naar de douches.
 
Als promotie biedt de club belangstellenden voor judo in eerste instantie alleszins steeds de mogelijkheid 4 keer gratis een initiatietraining bij te wonen.
 
Meer info bij voorzitter Walter Maes via 0477/35 20 39 of PR-man Serge Manil via 02/396 16 34 of via www.judoherne.be 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
24 dec 2011
Godelieve Deschuyffeleer
Kobe Nevens
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief