HERNE – Tentoonstelling in open lucht in kunstgalerij Art Valley

C21

HERNE – Tentoonstelling in open lucht in kunstgalerij Art Valley

Aankondiging_kunstexpo_2016_art_valley
HERNE – Tentoonstelling in open lucht in kunstgalerij Art Valley - Affiche
 

Tijdens het weekend van zaterdag 25 en zondag 26 juni zet Art Valley, de kunstgalerij in open lucht in de authentieke landelijke omgeving van Sint-Pieters-Kapelle en pal op de grens met Wallonië, nu al voor de 7de keer een tentoonstelling op. Naast de werken van dertien Belgische kunstenaars worden er nu ook werken van drie Nederlandse en een Franse kunstenares voorgesteld.

Art Valley, dat is de ontmoetingsplaats voor mensen die van kunst en van streekproducten houden in een gemoedelijke sfeer. Dat is het uithangbord dat de eigenaars Joëlle Van Oers en haar partner Johan met hun kunstgalerij voor ogen hebben. Na de eerste vijf jaren telkenmale het aantal tentoonstellingen beperkt te hebben tot één, zijn zij daar sinds vorig jaar naar aanleiding van het vijfjarig bestaan wel van afgestapt. Toen werden in volle zomerperiode twee succesvolle tentoonstellingen uitgepakt. En op dat elan blijken zij nu voort te borduren vermits tijdens het weekend van 27 en 28 augustus er ook dit jaar al een tweede tentoonstelling geprogrammeerd staat.
“Uiteraard nemen wij de bezoekers terug mee voor een kunstwandeling in volle open lucht en die hen laat kennismaken met schilderkunst, zandsculptuur, keramiek, beeldhouwen, houtdesign, design, collages en ‘natuur’-juwelen”, legt Joëlle Van Oers uit. “Bovendien kunnen de bezoekers ook nog genieten van een happy-hour aangeboden door brouwerij Boon en van een optreden van de Engels-Canadese pop-rock zangeres Juliet Coy die haar eigen akoestische songs brengt. Tevens is er gelegenheid om heerlijke streekproducten te ontdekken en te proeven”. 
De deelnemende kunstenaars zijn Lea Sinnaeve, Muriel Riedel, Berni Bierens (Nl), Anja Oldenburg (Nl), Loret (FR), Zandsculptuur Westende, Marc De Wit, Philip Cleys, 0.0, Michel Keymolen, Bayram Balkis, Luc Meyfroid, Christelle Crokaert, Farida Verellen, Vonck Deco, Ine Van Den Heuvel (Nl) en Joëlle Van Oers.
Workshops
In Art Valley kunnen belangstellenden overigens ook terecht voor creatieve workshops zowel voor kinderen als voor volwassenen. Zo staan er tijdens het weekend van de tentoonstelling verschillende workshops voor zandsculptuur op het programma.
Art Valley is gelegen in Sint-Pieters-Kapelle in de Heydestraat. De tentoonstelling is toegankelijk op zaterdag van 14 tot 21u en op zondag van 11 tot 18u. Het happy hour van brouwerij Boon is aangekondigd voor zaterdag van 15u30 tot 16u30.
Meer info op www.artvalley.be .
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
15 jun 2016
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 05 jun 2024

archief