HERNE – Wekelijks naar de markt met het nieuw burgerbusje

HERNE – Wekelijks naar de markt met het nieuw burgerbusje

Busje_pub_herne_2019__1
HERNE – Wekelijks naar de markt met het nieuw burgerbusje - © Deschuyffeleer
 

Vanaf woensdag 20 maart kunnen begerigen die naar de markt in Edingen of Ninove willen een beroep doen op het burgerbusje van Herne. Het rijden heen en weer naar die markten is één van de mogelijkheden die het OCMW en het gemeentebestuur voortaan de inwoners aanbieden om daadwerkelijk gebruik te maken van het busje met chauffeur.

Het burgerbusje kwam er op initiatief van het OCMW in samenwerking met de firma Special Ad en met de steun van handelaars. Het busje dat voorzien is van de reclame van de deelnemende handelaars is bruikbaar voor het vervoer van 8 personen en de chauffeur. Het kan ook gehuurd worden door verenigingen en/of inwoners van Herne voor verplaatsingen. Het reglement is terug te vinden op www.herne.be .
 
“De eerste rit naar de markt in Edingen komt er aan op woensdag 20 maart, die naar de markt in Ninove op dinsdag 26 maart. Op woensdag 03 april wordt er dan weer naar de markt in Edingen gereden en zo week per week afwisselend verder. Naar de marktdag in Edingen bedraagt de prijs 1€, naar die in Ninove 2€”, zegt schepen Sandra Dero.
 
Het busje volgt geen vaste route. Marktgangers worden thuis opgehaald en terug afgezet. Er dient wel uiterlijk elke vrijdag voor de marktdag voor 12 u ingeschreven te worden bij het OCMW (02/397.00.00) bij Nancy Van den Eynde of Valentina Khamraeva.  
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
13 mrt 2019
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Godelieve Deschuyffeleer & Anaïs Deherder | 14 jul 2019
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 13 jul 2019
Godelieve Deschuyffeleer | 09 jul 2019
Anaïs Deherder | 06 jul 2019
Godelieve Deschuyffeleer | 06 jul 2019
Godelieve Deschuyffeleer | 01 jul 2019

archief