HERNE Kunst’Telt exposeert in de kerk van Kokejane

C21

HERNE Kunst’Telt exposeert in de kerk van Kokejane

Kunst_telt_kokejane
HERNE Kunst’Telt exposeert in de kerk van Kokejane - Affiche
 

Op zaterdag 4 en zondag 5 mei stellen 18 hobby-kunstenaars van Herne Kunst'Telt in de kerk van Kokejane hun werken tentoon. Het gaat hier om schilderijen met acryl, aquarel en mixed media en beeldhouwwerken in steen, klei en hout. Buitenbeentje hierbij zijn onder meer sieraden in glas en modieuze hoeden. De tentoonstelling is toegankelijk van 14 tot 18u. Bij de opening op zaterdag zijn ook de kunstenaars aanwezig.

Herne Kunst’Telt is een groepering van hobby-kunstenaars uit Herne en ruime omgeving.  Samen willen zij de krachten bundelen om hun werken op regelmatige basis en op een ordentelijke en gestructureerde manier aan de buitenwereld te kunnen tonen. Gangmaker hierbij is Veerle Van der Steen.
De deelnemende artiesten zijn Paul Beyl, Veronik De Bremaecker, Annemarie Decoster, Marie Josee Delhoux, Alain Fastenaekels, Hilde Maton, Monique Geeroms, Danny Goessens, Pascale Lissens, Carla Luyckx, Annie Raps, Agnes Van Der Goten, Birgit Van der Haegen, Anneliese Vandervelde, Patrick de Coiffeur, Christiane van Israel, Françoise Vandenabeele en Maria Dhaemer.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
01 mei 2019
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief