HERNE – Mooie prijzen te winnen bij de eindejaarsactie van de Verenigde Handelaars

HERNE – Mooie prijzen te winnen bij de eindejaarsactie van de Verenigde Handelaars

1
HERNE – Mooie prijzen te winnen bij de eindejaarsactie van de Verenigde Handelaars - © Deschuyffeleer
 
Dsc00388
HERNE – Mooie prijzen te winnen bij de eindejaarsactie van de Verenigde Handelaars - Café Moonlight (Belleke) Herne - © Deschuyffeleer
 
Img010
HERNE – Mooie prijzen te winnen bij de eindejaarsactie van de Verenigde Handelaars - © Deschuyffeleer
 

Ook dit jaar pakt de Verenigde Handelaars Herne uit met een heuse eindejaarsactie. Wie aankopen verricht bij één van de 65 deelnemende handelszaken in Groot-Herne bouwt zo één of meerdere kansen op voor het winnen van 1500 euro opgedeeld in een waardebon van 750 euro, één van 250 euro, één van 150 euro en zeven van 50 euro. Die zijn dan te verzilveren bij één van de deelnemende handelszaken. De actie loopt van 1 tot en met 31 december. Ook klanten van buiten de gemeente komen in aanmerking. In café Moonlight (bij Belleke) in het centrum, één van de nog tien overblijvende cafés in groot-Herne, werd de aftrap van de actie gegeven met het uitdelen van de inzameldozen en de deelnameformulieren.

Uithangbord  
“De eindejaarsactie is samen met de opendeurdagen, het Beerfest en de vormingsavonden één van de uithangborden van de Verenigde Handelaars”, zegt voorzitter Franky Timmermans. “Met onze vereniging willen we onder meer de verbondenheid en de communicatie tussen onze handelaars bevorderen en tevens een spreekbuis zijn met het gemeentebestuur. Het ligt daarbij overigens ook in onze betrachting om Herne te promoten als een gezellige en dynamische dorps- en leefgemeenschap. Dat laatste zetten wij kracht bij door iedere handelaar de mogelijkheid te bieden zich te vinden in onze acties en evenementen rond actuele en/of seizoensgebonden thema’s. Verder willen wij met onze vormingsavonden ook een platform aanreiken waarbij onze leden nuttige kennis kunnen opdoen die dan hun zaak en hun handelsbedrijven ten goede komen”.
Spaarkaarten
Tijdens de actie die de ganse maand december loopt ontvangen de klanten van alle deelnemende middenstanders per aankoop en ongeacht de waarde ervan één stempel op een spaarkaart. De spaarkaarten zijn te bekomen bij alle deelnemende handelaars en neringdoeners. In totaal brengt de Verenigde Handelaars zo 4500 spaarkaarten in omloop. Wie één of meerdere volle spaarkaarten met vijf verschillende stempels voor 4 januari in de daartoe opgestelde verzameldozen bij de deelnemende handelaars dropt, maakt kans op het winnen van een waardevolle prijs. Op iedere spaarkaart geven de Verenigde Handelaars alvast één stempel zomaar cadeau. Tijdens de receptie in open lucht van het gemeentebestuur naar aanleiding van Nieuwjaar, die doorgaat op zondag 5 januari, zal een onschuldige hand dan in alle openbaarheid en in het bijzijn van notaris An-Katrien Van Laer de winnende spaarkaarten trekken. Vorig jaar werden 650 geldige spaarkaarten ingeleverd.
Een nieuw elan 
Sinds enige tijd kent de Verenigde Handelaars een vernieuwend elan wat meteen ook resulteert in een uitbreiding van het ledenbestand en van de bestuursploeg. Zo kreeg het 14-koppig bestuur in de schoot van de vereniging dit jaar alvast nog de versterking van zes nieuwe leden. De Verenigde Handelaars Herne heeft tijdens de voorbije jaren steeds getracht de plaatselijke ondernemers en de uitoefenaars van vrije beroepen dichter bij elkaar te brengen. “Wij zijn beslist van plan om in de toekomst dit verder te blijven doen en met nog meer regelmaat van ons te laten horen naar de buitenwereld toe”, aldus nog voorzitter Franky Timmermans.
Het bestuur van de Verenigde Handelaars bestaat uit:
Voorzitter Franky Timmermans, Tina Joos, Jos Derijcke, Pieter Snoeks, Maarten Mathieu, Martine Cosyns, Sandra Timmermans, Laurent, Beau, Jens en Wout Lanneer, Lutgarde Cochez, Sam Vanaudenhove en Kenny Pappaert.
De lijst met de benaming en met het adres van de deelnemende handelaars is terug te vinden op bijgaande afbeelding.
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
26 nov 2019
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 26 jun 2020
Godelieve Deschuyffeleer | 25 jun 2020

archief