HERNE – Tournée Générale concert leidt schalks de Tournée Minérale maand in

HERNE – Tournée Générale concert leidt schalks de Tournée Minérale maand in

_t_muziek_ce-oncert_jan_2020
HERNE – Tournée Générale concert leidt schalks de Tournée Minérale maand in - © Deschuyffeleer
 

De harmonie 't Muziek met Guido Cornet als voorzitter wil de Tournée Minérale maand in februari instappen met een luisterrijk maar tegelijk ook bijzonder smakelijk en uitdagend Tournée Générale concert. Zij doet dat zowel op vrijdag 31 januari als op zaterdag 1 februari telkens om 20 u in de zaal De Kring in het centrum. Bij de vorige editie, nu toch al vijf jaar terug, viel die formule alleszins al best zowel in de muzikale als in de culinaire smaak van de concertgangers. Ook deze keer wordt van het gebeuren flink wat sfeer verwacht.

Al een goed gevuld palmares
 
't Muziek is één van de drie muziekmaatschappijen die groot Herne rijk is. Het is pas in 2007 dat die harmonie boven de doopvont werd gehouden. Die nieuwe harmonie, die inmiddels ook een jeugdafdeling in haar rangen telt, maakt in feite het samengaan uit van de twee vroegere muziekmaatschappijen in het centrum 'De Koninklijke Harmonie met Vreugd en Deugd Herne' en 'De Koninklijke Liberale Harmonie Herne'. Met zijn topdirigent Diederik De Roeck heeft de harmonie zich inmiddels op korte termijn een mooi plaatsje weten te bemachtigen zelfs in het nationaal landschap van de muziekmaatschappijen. Zo wist de harmonie al in 2009 de titel van nationaal vice-kampioen in 1ste afdeling te bemachtigen. Eenzelfde huzarenstukje deed 't Muziek overigens nog eens over in 2013.
 
Tijdig inschrijven  
 
“Met een bierdegustatie van op zijn minst drie bieren en met een lekkere kaas- en charcuterieschotel tijdens het concert krijgen onze gasten dan ook de gelegenheid hun oren, ogen, smaak, geur, kortom hun zintuigen te prikkelen”, reikt een enthousiaste woordvoerster Petra Condijts aan. “Zo kunnen wij samen met hen ontdekken welke lokale brouwerijen deze keer op onze bierkaart staan en mogelijks komen er nog meer verrassingen aan”.
 
De inkom bedraagt 25€ voor een volwassene, 13€ voor 6 tot 12-jarige kinderen en is gratis voor kinderen onder de 6 jaar. De toegang tot het concert, de bierdegustatie en de kaas- en charcuterieschotel zijn in de inkomprijs inbegrepen. Per 6 personen kan er een tafel voorbehouden worden. Voor wie met minder dan 6 is dat uiteraard ook geen probleem maar dan is het aanschuiven aan een tafel met anderen die ook willen genieten van deze avond.
 
Het is aangewezen op voorhand in te schrijven en dit liefst per groep om de tafelschikking te vergemakkelijken. Inschrijven kan bij de leden of via www.tmuziekherne.be of tmuziekherne@gmail.com .
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
30 jan 2020
Godelieve Deschuyffeleer
Affiche bewerkt
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Godelieve Deschuyffeleer | 31 mrt 2020
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 30 mrt 2020
Godelieve Deschuyffeleer | 28 mrt 2020
Godelieve Deschuyffeleer | 27 mrt 2020

archief