HERNE - Gedichtendag 2020 - De toekomst begint nu

HERNE - Gedichtendag 2020 - De toekomst begint nu

Aankondiging_gedichtendag_2020
HERNE - Gedichtendag 2020 - De toekomst begint nu - © Deschuyffeleer
 

Op Gedichtendag op donderdag 30 januari om 19u pakt de Werkgroep Gedichtendag onder de impuls van de algemene promotor Maurits van Liedekerke en in samenwerking met de bibliotheek en het gemeentebestuur opnieuw uit met een sfeervolle avond tijdens dewelke iedereen een gedicht dat past in het weerhouden thema kan voordragen. In die zin sluit de organisatie zich dit jaar aan bij het algemeen thema 'De toekomst begint nu' als inspiratiebron.

Het staat iedereen vrij om het thema te interpreteren hoe hij of zij wil. De deelnemers dragen hun lievelingsgedicht binnen het thema zelf voor. Per persoon mag er evenwel maar één enkel al dan niet zelfgeschreven gedicht voorgesteld worden.
Het gebeuren gaat door in de plaatselijke openbare bibliotheek Petrus Naghel en start om 19u. De jeugdfanfare Crescendo van Sint-Pieters-Kapelle  en de leerlingen van de Hernse afdeling Woord van de Academie voor Muziek, Woord en Dans dragen bij tot het creëren van een knusse sfeer.
Ook zal hulde gebracht worden aan de in 2019 overleden dichter Alex Tresignie (° Herne 1949). Eregast dan weer is de Herfelingse thriller-auteur Dirk Vanderlinden.
Belangstellenden kunnen meer informatie bekomen en zich inschrijven via nelly.wijns@herne.be of 02/397.11.72. Aangezien de inschrijvingen tijdig dienen afgesloten te worden voor het drukken van de programmablaadjes is zich zo vlug als mogelijk inschrijven dan ook de boodschap.

Voor meer informatie kan u terecht bij tineke.moonens@herne.be of bij de bevoegde schepen sandra.dero@herne.be

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
16 jan 2020
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Godelieve Deschuyffeleer | 04 jun 2020
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 28 mei 2020
Godelieve Deschuyffeleer | 19 mei 2020
Godelieve Deschuyffeleer | 17 mei 2020
Godelieve Deschuyffeleer | 16 mei 2020

archief