HERNE – Circle of Life met Lieve Blancquaert op de praatstoel

C21

HERNE – Circle of Life met Lieve Blancquaert op de praatstoel

Lieve-blancquaert_aankondiging
HERNE – Circle of Life met Lieve Blancquaert op de praatstoel - © Deschuyffeleer
 

Op donderdagavond 30 september om 20u komt Lieve Blancquaert vertellen over de thema’s geboorte, liefde en dood in de hele wereld. De lezing ‘Circle of Life’ is voorzien in de polyvalente feestzaal in Sint-Pieters-Kapelle en is gebaseerd op haar boeiend televisieprogramma’s Birth Day, Wedding Day en Last Days.

Elke dag worden er wereldwijd 364.501 kinderen geboren. Dat zijn er bijna 5 per seconde of 300 per minuut. Fotografe en journaliste Lieve Blancquaert reisde in negen afleveringen de wereld rond om te zien wat het betekent om op een bepaalde plek in de wereld te worden geboren.

Na de serie Birth Day reisde fotografe Lieve Blancquaert opnieuw de wereld rond voor haar nieuwe serie Wedding Day. Ze ontmoet daarbij acht bruidsparen en gaat op zoek naar een antwoord op de vraag waarom we ons verbinden.

Er is maar één zekerheid in ons leven en dat is dat we op een dag zullen sterven. Hoe we daarmee omgaan, verschilt echter enorm. In Last Days spitst Lieve Blancquaert zich toe op de laatste fase van het leven, telkens op een andere plek in de wereld.

Circle of Life  brengt de drie grote levensverhalen op een nieuwe, verrassende manier samen. Hoe de wereld zijn kinderen verwelkomt, hoe en waarom we ons met elkaar verbinden en ten slotte hoe de wereld afscheid neemt. Samen wordt het een uniek multimediaal verhaal. Wat ons verenigt en wat maakt ons apart. Een reis over de wereld vanuit de ogen van een uitzonderlijke reiziger.

Inschrijven is verplicht

Inkom 16 euro

Ziehier de ticketlink met info: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-circle-of-life-lezing-door-lieve-blancquaert-166794634241?aff=ebdsoporgprofile  

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
20 sep 2021
Deschuyffeleer Godelieve
Deschuyffeleer Godelieve
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 29 dec 2021
Godelieve Deschuyffeleer | 28 dec 2021

archief