HERNE – Laurentia zegt het met een bloempje

C21 Css

HERNE – Laurentia zegt het met een bloempje

Laurentia_sint-felix_bloempje_pasen_2022__1_
HERNE – Laurentia zegt het met een bloempje - © Deschuyffeleer
 
Laurentia_sint-felix_bloempje_pasen_2022__2_
HERNE – Laurentia zegt het met een bloempje - © Deschuyffeleer
 
Laurentia_sint-felix_bloempje_pasen_2022__3_
HERNE – Laurentia zegt het met een bloempje - © Deschuyffeleer
 

Eind maart en het zonnige weer in combinatie met de coronaversoepelingen doen een mens zin krijgen in de lente. En… voor wie aan de lente denkt is een kleurig en geurig bloempje nooit ver weg.  Dat is ook de drijfveer van Laurence Wittockx, de dame achter de bloemenzaak Laurentia pal in het centrum. Om dat denkbeeld – bovendien nog mooi verpakt met een dosis menslievendheid - ook een gestalte te geven nam zij contact op met de directie van het woonzorgcentrum Sint-Felix voor een afspraak. Op de bordes waren het dan ook de Sint-Felix-dames Greta Vandenneucker en Christiane Vannerom die in het bijzijn van vele blije gezichten een indrukwekkende lading bloemenpracht mochten in ontvangst nemen.

Laurence: “ Het is niet de eerste keer dat wij Sint-Felix een cadeau doen van een assortiment aan bloementuilen. In het verleden is dat ook al gebeurd maar toen was het eerder in de Allerheiligenperiode. Of het initiatief in de toekomst ook nog zijn beslag zal krijgen in het najaar of in het voorjaar is een open vraag. Het waarom wij jaarlijks het rusthuis en zijn bewoners plezieren met een bloempje heeft voor ons verschillende redenen. In eerste instantie is het een manier om mensen die weinig of geen bezoek krijgen toch ook te plezieren. Ook is het omdat jaren terug velen onder hen behoorden tot onze klanten. Verder dient ook gezegd dat vrij veel bezoekers aan het centrum eerst bij Laurentia aankloppen voor het aankopen van hetzij een bloempje hetzij een presentje. Voor dat alles is het voor ons dan ook een manier om onze dankbaarheid te betuigen”.

De eerstkomende dagen zullen alleszins de talrijke tulpen, rozen, gerbera’s, anjers, gipskruid, chrysantjes,…… het woonzorgcentrum beslist een lentekleedje aanmeten. Daarbij is graag meegenomen dat een boeketje bloemen het stressniveau verlaagt, de geur het goed humeur beïnvloedt en de angsten vermindert. En daar bovenop maken uitbundige kleuren ook nog iedereen blijer.

Laurentia is te volgen via facebook en heeft ook een website.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
25 mrt 2022
Godelieve Deschuyffeleer
Godelieve Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Godelieve Deschuyffeleer | 23 jun 2022
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 19 jun 2022
Godelieve Deschuyffeleer | 19 jun 2022
Godelieve Deschuyffeleer | 15 jun 2022
Godelieve Deschuyffeleer | 13 jun 2022

archief