HERNE – Landelijke Gilden organiseren terug een zaden- en plantenruilbeurs

C21

HERNE – Landelijke Gilden organiseren terug een zaden- en plantenruilbeurs

Aankondiging
HERNE – Landelijke Gilden organiseren terug een zaden- en plantenruilbeurs - © Deschuyffeleer
 

Op zaterdag 23 april pakken de Landelijke Gilden van Herne en de collega’s van St-Pieters-Kapelle opnieuw uit met een gezamenlijk initiatief. Dan kunnen er terug naar hartenlust plantjes en zaden onderling de plantenliefhebbers geruild worden. . Zowel deelnemers met ruilplanten als gewone bezoekers zijn er welkom. Ook zij kunnen dan op vrije basis bij de deelnemers zaden en planten bekomen.

“Op de ruilbeurs krijgen de bezoekers een bijzondere en goedkope kans om hun assortiment aan zaden, planten, struiken en bomen nog uit te breiden”, zegt voorzitter Brent Roobaert  “Ook is het een unieke gelegenheid om kennis te maken en ervaringen uit te wisselen met andere tuinliefhebbers”.       

De ruilbeurs gaat door in de tuin van het Dominicanessenklooster te Herne tussen 13u30 en 17u. Ook Velt, Regionaal Landschap Pajottenland en Zennevallei,  Herne Rabarber’t en Plantenbib Herne zetten er hun werking in de kijker.

Tussen 15u en 16u leest Elien Blaton voor uit “Het opruimplan van Flora”. Dit voorleesmoment is vooral voor kinderen tussen 4 en 5 jaar..

Inschrijven voor het voorleesmoment is wenselijk, via landelijkegildeherne@gmail.com

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
04 apr 2022
Godelieve Deschuyffeleer
Godelieve Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 12 apr 2024

archief