Sportsnack in LENNIK vanaf 4 mei

C21

Sportsnack in LENNIK vanaf 4 mei

Editiepajot_lennik_sportsnack_foto_re
Repro Editiepajot.
 

Het is bekend dat kinderen te weinig bewegen met alle gevolgen vandien. Als gemeente willen wij hierop inspelen en starten wij vanaf dit schooljaar met het nieuw initiatief "SPORTSNACK" dat kadert in het concept van 'Brede school met Sportaanbod'. Dit biedt de kinderen meer sport- en bewegingskansen met de nadruk op omnisport. Al spelend en bewegend met vrienden/vriendinnen kunnen de kinderen zich uitleven tijdens deze sportieve naschoolse opvang. Dit nieuwe gemeentelijk initiatief zal aansluitend op de schooluren onder professionele begeleiding georganiseerd worden.

In overleg met alle Lennikse basisscholen, de gemeente, de FOLLO-leerkracht en met de steun van Stichting Vlaamse Schoolsport en BLOSO zal dit schooljaar een pilootfase van sportsnack georganiseerd worden. Vanaf maandag 4 mei tot en met maandag 29 juni kunnen de leerlingen van het 1ste, 2de en 3de leerjaar van het basisonderwijs hieraan deelnemen. Na gunstige evaluatie zal dit aanbod vanaf september uitgebreid worden naar de andere leerjaren van het basisonderwijs.

Voor wie ?

Alle kinderen van het 1ste, 2de en 3de leerjaar van het basisonderwijs. Ook kinderen van het basisonderwijs buiten Lennik zijn welkom!

Wanneer ?

Wekelijks van 4 mei tot 29 juni 2009 (m.u.v. 1 juni 2009) van 16u15 tot 17u15 en dit op

- maandag voor kinderen van het 1ste leerjaar
- dinsdag voor kinderen van het 2de en 3de leerjaar

Waar ?

Gemeentelijke basisschool, H. Ghijselenstraat 19, St-Kwintens-Lennik.

De begeleiding van de school naar de gemeentelijke basisschool verloopt onder schooltoezicht. Na de les zijn de ouders verantwoordelijk voor het ophalen van de kinderen, er wordt geen opvang voorzien aansluitend op de lessen sportsnack.

Prijs ?

€ 10 voor 8 lessen inclusief verzekering, mogelijkheid tot het bekomen van een fiscaal attest conform de wet van 27 december 2005 (aanvraag via het inschrijvingsformulier). Mogelijks is er een financiële tussenkomst via de mutualiteit. Informeer je hierover bij jouw mutualiteit.

Inschrijving:

Bezorg het inschrijvingsstrookje samen met het inschrijvingsgeld vóór 30 april aan de klasleerkracht of op de gemeentelijke sportdienst, 1ste verdiep in het gemeentehuis.

Inlichtingen:
sportdienst Lennik, Karen Van der Poorten: 02/531.02.02
of sport@lennik.be

Website: www.lennik.be

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
24 apr 2009
Gerrit Achterland
RE
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Roger Swalens | 04 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief